Liverpool är nära att signa Fekir för £60 miljoner.

Häromveckan rapporterade de franska källorna canal+ och RMC att Nabil Fekir är nära en övergång till Liverpool. Nu hakar de främsta engelska LFC-bevakarna på med dylika uppgifter.

Paul Joyce på The Times med flera skriver att Liverpool kommer att försöka signa Fekir för £60 miljoner efter Champions League-finalen. 24-åringen är en spelare som Jürgen Klopp vill ha in och LFC anser sig ligga bra till för att ro hem hans signatur, menar Joyce.

Mer från Joyce är att Liverpool letar efter en defensiv mittfältare – men att det inte blir Jorginho – som istället förväntas flytta till Manchester City.

Dessutom uppger Joyce att Liverpool är intresserade av Alisson, medan Simon Mignolet kommer att lämna. AS Roma vill ogärna sälja Alisson och kräver en enorm summa för honom. Om Roma inte sänker sin höga prislapp kan Liverpool välja att göra Danny Ward till Loris Karius backup nästa säsong.

24-årige Ward har fått minst sagt lite speltid under säsongen man kan alltså – under vissa omständigheter – ändå promotas till andrakeeper.