Newcastles nästa manager kommer att behöva acceptera en försäljning av Andy Carroll, eftersom spelartruppen är i uppror på grund av klubbens beslut att kicka Chris Hughton. Vem som än ersätter Hughton kommer troligtvis att informeras om att klubben är beredd att lyssna på erbjudanden för Carroll, som är ett intressant namn för bland andra Tottenham. 21-åringen värderas till omkring £15 miljoner och skulle ge ett välkommet tillskott i klubbkassan. Carroll och Hughton hade en väldigt nära relation och anfallaren uppges vara chockad över klubbens beslut att kicka Hughton (The Independent).

Tottenham vill rekrytera Fernando Llorente, men kommer troligtvis inte att ha råd, eftersom Athletic Bilbao vill ha £30 miljoner för den stora anfallaren. Manchester United, Real Madrid, Manchester City och Liverpool har också uttryckt intresse för honom (The Daily Mail).

Luis Suarez sägs vara beredd att flytta efter att Martin Jol fått sparken av Ajax. Spurs är intresserade (The Daily Mail).

Aston Villa är intresserade av Momo Sissoko och Juventus har informerat de om att mittfältaren kostar £7 miljoner att signa. Juventus vill sälja Sissoko för att finansiera ett köp av en ny anfallare (The Mirror).

Wolves vill värva Robbie Keane (The Mirror).

Liverpool och Real Madrid visar intresse för Lazios högerback Stephan Lichtsteiner (TMW).

5 kommentarer
  1. Spurs spurs spurs. Är dom intresserade av alla spelare i världen eller

  2. Det känns nästan likadant med vårt Liverpool nuförtiden.

  3. Pelle och nino tror ni att Riccardo Montolivo skulle tillföra nått till pool?

    • Peter, Nej det tror jag inte. Meireles är klart bättre.

  4. Hoppas att Lucas inte blir såld han håller på att växa till en av lfc viktigaste spelare !

Kommentarer är stängda.