Espanyol vill låna Christian Poulsen. Liverpool vill gärna göra sig av med mittfältaren och dennes lön innan transferfönstret stänger (The Mirror).

Fulham är beredda att buda £5 miljoner på Crystal Palaces formstarka 19-åring Wilfried Zaha, som även är intressant för Liverpool och Stoke (The Mirror).

Sunderland letar efter en ny anfallare. Craig Bellamy var deras huvudspår, men nu är Liverpool favoriter till att värva honom, vilket har fått Steve Bruce att rikta blickarna mot Wolfsburgs Patrick Helmes och Arsenals Nicklas Bendtner (The Mirror).

Arsenal är beredda att höja budet på Gary Cahill till £12 miljoner (The Mirror).

Arsenal är nära att värva Park Chu-Young och vill dessutom signa Marouane Fellaini (The Mirror).

Stoke är nära att värva Wilson Palacios och Peter Crouch för sammanlagt £20 miljoner. Palacios tros ha accepterat flytten, medan Crouch alltjämt överväger om han ska skriva på för Stoke (The Mirror).

Marseille är villiga att sälja Lucho Gonzalez till Arsenal för £7 miljoner, men det återstår att se om Arsene Wenger nappar på erbjudandet (The Mirror).

Tottenham försöker få Luka Modric att vilja stanna genom att erbjuda honom ett nytt kontrakt, som skulle innebära att han tjänar £70 000 i veckan (The Mirror).

Scott Parker måste acceptera en lönesänkning om han ska kunna genomföra en flytt till Tottenham (The Mirror).