Inför matchen:

Bolton står för motståndet i Liverpools tredje PL-match den här säsongen. Liverpool spelade oavgjort i ligapremiären mot Sunderland och det ska naturligtvis mycket till för att Liverpool ska spela två raka hemmamatcher utan vinst.

Startelvan: Reina, Kelly, Carragher, Agger, Enrique, Lucas, Adam, Henderson, Downing, Kuyt, Suarez

Bänken: Doni, Carroll, Spearing, Maxi, Skrtel, Robinson, Shelvey.

Boltons startelva: Jaaskelainen, Steinsson, Knight, Cahill, Robinson, Eagles, Muamba, Reo-Coker, Petrov, K Davies, Klasnic.

* * *

Efter matchen:

Liverpool lyckades vinna med 3-1 efter mål av Henderson, Skrtel och Adam. Siffrorna var i underkant, då Liverpool ägde matchen fullständigt.

Publiken på Anfield fick se Liverpool göra en fantastisk laginsats. Man spelade rörlig, kreativ fotboll och Boltonspelarna såg oftast ut som ett gäng statister.

1-0 kom tidigt i matchen. Suarez iscensatte anfallet med en makalös yttersida till Downing, som klippte till direkt; Jääskeläinen släppte en retur som så småningom letade sig fram till Henderson, som placerade bollen i krysset. Snyggt!

2-0 gjordes fem-sex minuter in i andra halvlek när Skrtel nickade in Adams perfekta hörna. Bara minuter senare gjorde Adam 3-0 med högerfoten. Då var matchen definitivt punkterad.

Liverpool borde ha gjort fler mål. Man skapade massvis med kvalificerade målchanser och dessutom gjorde domaren sitt bästa för att hålla nere segersiffrorna. Vad krävdes egentligen för att Liverpool skulle få straff? Och jag trodde knappt mina ögon när Jääskeläinen tog upp en bakåtpassning utan åtgärd av domaren.

Boltons reducering var onödig (slarv av Carragher) men överskuggar naturligtvis inte den briljanta laginsatsen av Liverpool. Hela laget var bra, men Suarez var min ”man of the match”.