[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool är nära att göra klart med Paulo Alves, även kallad Paulinho, som är en 17-åring i den portugisiska tredjedivisionen. Paulinho och hans far har rest till Merseyside för att genomgå en läkarundersökning och därefter skriva på ett kontrakt med Liverpool (The Mirror).

* * *

Neto blir free agent i sommar. Målvakten förväntades flytta till Juventus, men han tvekar, eftersom han skulle bli backup till Buffon. Det har uppmuntrat Liverpool att återuppliva sitt intresse för Neto. Brad Jones ser ut att lämna när hans kontrakt går ut och Neto skulle kunna utmana Simon Mignolet om att vara förstavalet i Liverpool (The Daily Express).

Liverpool är fortfarande favoriter till att signa Danny Ings (The Daily Express).

James Milner ser ut att flytta till Liverpool (The Daily Express).

* * *

Liverpool har erbjudit Martin Skrtel ett 3-årskontrakt med option på ytterligare 1 år, men med villkoret att slovaken måste spela en viss andel av matcherna för att få full lön. Detta förslag har inte mottagits särskilt positivt av Skrtel (The Daily Mail).

Brad Jones är förbannad. Han trodde att han skulle få ytterligare 1 år i Liverpool, men nu verkar signalerna vara att han kommer att få lämna på free transfer (The Daily Mail).

* * *

Liverpool vill förstärka målvaktsuppsättningen med Asmir Begovic (The Daily Star).

* * *

Kolo Touré pratade nyligen om sin framtid med den franska radiostationen RMC: ”Det är lite tufft just nu eftersom jag inte får så mycket speltid. Vi [spelare] anpassar oss, klubben har många supportrar. Det är inte enkelt men jag har klarat av det. Jag är redo när coachen vill att jag ska försvara klubbens färger.”

Vidare sa Kolo: ”Jag har för avsikt att fortsätta spela. Jag är lyckligt lottad som har spelat för storklubbar. Snart går mitt kontrakt ut, men jag är hungrig och vill fortfarande spela fotboll.

”Detta är ett exceptionellt yrke. Det är ett jobb som jag älskar. Jag vill spela så länge som möjligt, jag vill försöka ha roligt. Vi får se när jag slutar. Jag hoppas att jag har chansen att hitta en klubb eller fortsätta med Liverpool.”

2 kommentarer
  1. Får vi in Milner har jag svårt att se att vi lägger pengar på Kovacic. Det blir nog fokus på en mer defensivt lagt spelare. Efter att ha sett Juventus igår kan man bara konstatera vilken underbar krigare Vidal är!

  2. vi måste bli OSLAGBARA om några år,med tanke på alla talanger som vi betalar för och som ”alltid” slår igenom……..

Kommentarer är stängda.