Real Madrid och Barcelona är beredda att ”battla” om Gareth Bale. Båda klubbarna för diskussioner med Bales representanter rörande en flytt till Spanien. Om en av klubbarna lägger bud kommer den andra att svara – och ett budkrig startas. Barcelona är villiga att betala Bale 7 miljoner euro om året, vilket är mer än dubbelt så mycket som han tjänar i Spurs, men Real Madrid har sagt att de vore villiga att gå ännu högre till 9 miljoner euro om året. Bales representanter tros luta mot en flytt till Real Madrid – delvis eftersom det är oklart om walesaren verkligen skulle passa in i Barcelonas spelsystem, där han skulle spela antingen vänsterback eller vänsteranfallare. Det är oklart hur hög övergångssumman kan tänkas bli, men Spurs ordförande Daniel Levy samt manager Harry Redknapp har jämfört hans prislapp med Cristiano Ronaldos (The National).

* * *

Harry Redknapp kommer att leda England i EM, men han vill stanna resten av klubblagssäsongen i Spurs (The Mirror).

Jürgen Klinsmann vill efterträda Redknapp i Spurs. En annan potentiell kandidat till jobbet är Guus Hiddink (The Mirror).

Carlos Tevez kommer att återvända till Manchester för ”peace talks” med Manchester City inom de närmaste 48 timmarna. Både spelaren och klubben är beredda att ge samarbetet en ny chans under återstående delen av säsongen (The Mirror).

* * *

Pressen ökar på Andre Villas-Boas. Roman Abramovich har varit i regelbunden kontakt med Jose Mourinho och de har kommit närmare varandra. Chelsea har gjort en ovanlig svag säsong och riskerar att missa CL-spel, vilket vore första gången under Abramovichs ägarskap. Ryssen har varit på varje träning sedan förra helgens 3-3-match mot Manchester United. Mourinho förväntas lämna Real Madrid i sommar – han skulle gärna ta över Manchester United, men det förefaller osannolikt att Ferguson skulle lämna i sommar – och portugisen tros ha siktet inställt på att återvända till London. Tottenham förväntas leta efter en ny manager, då Harry Redknapp ser ut att ta över England. Mourinho återfinns på Spurs önskelista, men han vore intresserad av en återkomst till Chelsea. Villas-Boas inser att Chelseas ligaresultat måste förbättras, särskilt då de planerar att förstärka med svindyra värvningar som exempelvis Eden Hazard och Willian – och det krävs CL-fotboll för att finansiera spelare i den prisklassen (The London Evening Standard).

* * *

Mauricio Islas agent Leonardo Rodriguez har medgett att Liverpool har kollat på chilenaren (IBTimes UK Sport).

Arsenal visar intresse för Stephane Sessegnon (The Daily Express).

Manchester City vill signa Angel di Maria (The Daily Star Sunday).

Glasgow Rangers vänsterback Lee Wallace ryktas till Aston Villa. 24-åringens prislapp förväntas ligga på £2,5 miljoner (The Daily Star Sunday).

Napoli och Torino(!) visar intresse för Olivier Giroud (Tuttosport).

Juventus och Chelsea vill signa Gonzalo Higuain i sommar (Tuttosport).