I samma sekund som Liverpool deklarerade att man ämnar att satsa mycket på brittiska talanger blev den kategorin spelare extra intressant att hålla utkik efter.

Här kommer en uppdaterad och lite mer detaljerad lista över de brittiska talanger som jag tycker är värda att kolla på. Det är den tredje upplagan av listan:

* * *

1996:

Mason Bennett – NY! Kommentar: Bisarrt ung kille som redan har spelat 7 A-lagsmatcher för Derby trots att han bara är 15 år gammal. Beskrivs som en robust anfallare.

* **

1995:

Luke Shaw – NY! Kommentar: Har ännu inte debuterat i Saints A-lag, men har spelat fruktansvärt bra i juniorlagen + flera olika pojklandslag. En vänsterback som liknas vid Bale.

* * *

1994:

Jake Forster-Caskey. Kommentar: Riktigt spelskicklig och spännande 17-årig innermittfältare som jag vill se få ännu mer speltid i Brighton & Hove Albion.

Max Clayton. Kommentar: Massa storklubbar är redan intresserade av Clayton. Anfallstalang som är på god väg att etablera sig i Crewes A-lag.

Nathan Redmond – NY! Kommentar: Yttermittfältare som har varit riktigt bra för Birmingham den här säsongen. Garanterat högaktuell för flertalet storklubbar inklusive LFC!

Nick Powell – NY! Kommentar: Offensiv mittfältare som redan har visat sin målfarlighet i Crewes A-lag.

* * *

1993:

Connor Wickham. Kommentar: Har haft en del skador. Uträttar ett okej dagsverke i Sunderland, som säkert inte räknar med att han ska börja producera förrän nästa säsong. Speltiden visar att han gjorde rätt som valde Sunderland förra sommaren.

Fraser Fyvie (Skottland). Kommentar: Intressant tvåvägsspelande innermittfältare med mycket fotboll i sig.

Ross Barkley. Kommentar: En extrem talang. Mycket möjligt att han flytta för £20m+ i sommar.

Jamaal Lascelles – NY! Kommentar: Lång mittback som anses vara ett megalöfte. Nottingham Forest nobbade Arsenals bud på £5 miljoner i januari, vilket säger det mesta.

* * *

1992:

Wilfried Zaha.  Kommentar: Har fortsatt sin utveckling och är numera ännu mer eftertraktad än tidigare. Väldigt snabb och hal winger/anfallare.

Adam Matthews (Wales) – NY! Kommentar: Högerback, som numera spelar för Celtic, som besitter schysst potential. Lite synd för LFC att han är just högerback.

Sammy Ameobi – NY! Kommentar: Gänglig yttermittfältare/anfallare som är oväntat skicklig och lurig med bollen. Helt klart värd att kolla på.

* * *

1991:

Nathaniel Clyne

Adam Barton

Tom Cairney (Skottland). Kommentar: Har stagnerat senaste 1-2 åren men är en personlig favorit.

Jack Rodwell. Kommentar: Ojämn säsong hittills där A-landslagsdebuten naturligtvis var den stora höjdpunkten. Evertons risiga ekonomi kan möjliggöra en försäljning i sommar.

Lewis Dunk – NY! Kommentar: Lång mittback som har imponerat stort för Brighton & Hove den här säsongen. Känns snudd på garanterat att han spelar i Premier League nästa säsong.

James Forrest – NY! Kommentar: Mycket snabb och teknisk yttermittfältare som även kan göra mål. Högintressant inför sommaren!

Matt Phillips – NY! Kommentar: Yttermittfältare som har varit riktigt bra i Blackpool den här säsongen.

* * *

1990:

James McCarthy (Irland/Skottland)

Jordan Henderson – SIGNAD!

Victor Moses. Kommentar: Djäkligt bra utveckling den här säsongen. Ett av ganska få glädjeämnen i Wigan!

Joe Allen (Wales). Kommentar: Har övertygat oerhört stort den här säsongen. Har verkligen tagit för sig i PL. Säkerligen intressant för Liverpool och många andra klubbar inför sommarens transferfönster.

Aaron Ramsey (Wales). Kommentar: Arsenal ska helst klara CL-plats för att vara säkra på ett behålla den här talangen.

* * *

1989:

Andy Carroll – SIGNAD!

Scott Sinclair. Kommentar: Jag förutspådde att han skulle bli aktuell i januari och det blev han. Fortsatt intressant, men jag förväntar mig faktiskt ännu mer från honom. Han har mer i sig än vad han har visat hittills den här säsongen.

Marc Albrighton. Kommentar: Verkligt intressant talang som LFC antagligen borde ha signat istället för Downing. Helt sjukt att han inte startar varje match i Aston Villa.

Barry Bannan (Skottland). Kommentar: En personlig favorit som många underskattar. Tror han kan bli ruggigt bra faktiskt. Kolla på honom!

James McClean (Nordirland) – NY! Kommentar: Yttermittfältare som har gjort ett bra intryck i Sunderland den här säsongen. Måste fortsätta få speltid för att utvecklas.

* * *

1988:

Adam Hammill. Kommentar: Wolves har en tung säsong. Hammill har varit ojämn, men har visat kvalitéer, som till exempel fantastiska inlägg.

Lee Cattermole. Kommentar: Inte lika många röda kort som tidigare, men kontroverser utanför planen istället. Jag tycker att han är underskattad. En stark ledartyp.

Adam Lallana. Kommentar: Hyperintressant spelare som briljerar i Saints. Vill se honom i PL!

* * *

1987:

Ryan Shawcross. Kommentar: En riktigt bra mittback som känns allmänt underskattad. Chelsea skulle ha värvat honom istället för Cahill, tycker jag.

Wayne Hennessey (Wales)

Adam Johnson – NY! Kommentar: Verkar vara nöjd med att få lite speltid i City. Kanske ryker från listan nästa gång.

* * *

Borttagna sedan den senaste uppdateringen: Gareth Bale, Craig Dawson, Scott Dann, Joe Lewis.