Officiellt bekräftade övergångar:

– George Boateng från Hull till Skoda Xanthi.
– Boaz Myhill från Hull till West Bromwich.
– Miguel Veloso från Sporting till Genoa.
– Alberto Zapater från Genoa till Sporting.

* * *

Liverpool-relaterade rykten:

Roy Hodgson var på plats i Belgien och spanade in Steven Defour i Standard Lieges ligapremiär. Nu överväger Hodgson att bjuda £10 miljoner för mittfältaren, som även är ett intressant namn för Manchester United. Defour skulle anlända som en ersättare till Javier Mascherano – andra namn som Hodgson överväger är Stiliyan Petrov och Christian Poulsen (The Daily Mail).

Hodgson är beredd att ersätta Mascherano med Defour. Han spanade in Defour under gårdagen och är beredd att betala upp till £12 miljoner för 22-åringen, som toppar Hodgsons lista över ersättare till Mascherano. Poulsen är också aktuell, och Liverpool har även visat intresse för Scott Parker, men West Ham insisterar på att han inte är till salu oavsett vad intressenter bjuder, medan Hodgson har förkastat att klubben ska värva Petrov (The Mirror).

Inter förbereder ett bud på £20 miljoner för Mascherano, men Liverpool vill ha £25 miljoner för argentinaren. En försäljning ger Hodgson ekonomiska muskler att köpa – Defour och Poulsen toppar listan på potentiella efterträdare till Mascherano. Hodgson planerar att bjuda £9 miljoner för Defour och Liverpoolmanagern är även en stor beundrare av Axel Witsel, som han också överväger att hämta till Liverpool. Standard Liege, som inte kommer att spela i Europa den här säsongen, kommer förmodligen att tappa både Defour och Witsel i sommar. På vänsterbacksfronten tros Paul Konchesky och Maynor Figueroa vara ”targets” för Liverpool (The Telegraph).

Defour har blivit ett ”major transfer target” för Liverpool. Tanken är att han ska ersätta Mascherano, och han finns tillgänglig för omkring £10 miljoner (The Liverpool Daily Post).

Inter planerar att buda £20 miljoner på Mascherano. Liverpool skickade en delegation för att spana in Defour och Witsel. Hodgson är även intresserad av Poulsen och Parker, men den sistnämnde föredrar troligtvis att stanna i London (The Daily Express).

AEK Aten är intresserade av Philipp Degen (Tovima).

* * *

Övriga rykten:

Alou Diarra säger att han gärna vill stanna kvar i Bordeaux, trots intensiva rykten om Marseille. Mittfältaren har en klausul i sitt kontrakt som gör att han kan lämna för £6,4 miljoner (L’Equipe).

Den forne supertalangen Freddy Adu söker ny klubb. Senast var han och provspelade för den schweiziska klubben FC Sion, som dock nobbade honom (mlsoccer.com).

Bayern Münchens manager Louis van Gaal har bett den ukrainska mittfältaren Anatoliy Tymoschuk att hitta en ny klubbadress (Kicker).

Sevilla vill signa Esteban Granero (AS).

De regerande holländska mästarna Twente är intresserade av talangen Nacer Chadli (RTV Oost).

Genoa är den senaste klubben att visa intresse för Jose Sosa (Itasportpress).

Craig Bellamy vill stanna och kämpa om en plats i Manchester City (The Daily Express).

Fredrik Ljungberg har blivit tradad från Seattle Sounders till Chicago Fire (The Seattle Times).

11 kommentarer
 1. Tyvärr verkar ju Man U också intresserade av Defour, och om han fick välja skulle han nog gå till United med tanke på hur SAF fjäskat för honom (tänker främst på brevet Defour fick när han blev skadad).

 2. Vad tycker ni om de her? Just nu alltso, utan nogra vervningar.
  Reina
  Johnson Carra Skrtel Agger
  Lucas Aqui
  Jovanovic Cole
  Gerrard
  Torres

 3. Jovanovic och cole ska boda vara po varsinn kant.

 4. Skulle vilja se Defour och Witsel i LFC så man slipper Aqua

 5. Behövs fortfarande minst 2 till.

 6. Vet du om Hodgson verkligen var där? Känns som att det vore konstigt då Liverpool ska spela i Tyskland idag och hade träning igår!

  • Dagens rapporter från Liverpool Echo hävdar att Liverpool hade en delegation där.

 7. E det idag Liverpool spelar? e det inte imorgon?

  • Det är imorgon mitt på dagen.

 8. Jag såg fel, trodde matchen var idag 🙂

Kommentarer är stängda.