Javier Mascherano fanns inte med i det resesällskap av VM-spelare som åkte till Tyskland för att delta i morgondagens träningsmatch. Nu tyder allt på att argentinaren är nära en försäljning (The Liverpool Echo).

Två spelare som befinner sig högt uppe på Roy Hodgsons önskelista är Christian Poulsen och Steven Defour. En delegation från Liverpool specialstuderade Defour under gårdagens match mot Zulte Waregem, och han skulle kosta omkring 12 miljoner euro att köpa loss från Standard Liege, medan Poulsen är en spelare som Hodgson känner till väl sedan tidigare (The Liverpool Echo).

Liverpool ser ut att bjuda £2,5 miljoner för Fulhams Paul Konchesky. Hodgson letar efter en erfaren vänsterback och riktade länge in sig på Maynor Figueroa, men Wigan ville ha bra betalt för honom, samtidigt som Liverpool behöver fler home grown-spelare. Nu vill Liverpool värva den 29-årige Konchesky för £2,5 miljoner, men summan skulle kunna stiga till £5 miljoner om vissa prestationsbaserade tillägg uppfylls (The Liverpool Echo).

6 kommentarer
 1. Defour spelade bra igår och gjorde dessutom ett snyggt mål, så jag tror att de gillade vad de såg!
  Liverpool Echo är en bra källa dessutom, som inte skriver något i onödan. Vi får en ganska offensiv approach om vi gör oss av med Mascherano och värvar Defour.

  • Ja, det var snyggt placerat av Defour igår, men Liege gjorde ju ingen stor match precis… Jag kollade på delar av matchen och de blev kraftigt utbuade av sin hemmapublik efter slutsignalen.

 2. Vill ha Defour men inte Poulsen tycker han är för gammal.

 3. Laget spelade inget vidare, men om man ser på Defour individuellt så gjorde han det bra tyckte jag. Hans passningsspel och blick är väl det som utmärker sig mest. Något som man verkligen inte kan säga att Mascherano har.

  Om Defour är Mascheranos ersättare så kan det väl bara betyda att vi ska börja spela på ett nytt sätt? För Defour är en helt annan spelartyp.

 4. Om Defour går in och ersätter Mascherano som defensiv mittfältare innebär det nog att vi kommer spela med en defensiv spelfördelare likt Pirlo i Milan.
  Jag själv ser positivt på den spelidén.

 5. Roy lär inte ha samma spelsätt som Rafa.
  Hoppas verkligen på 2 FW.

Kommentarer är stängda.