Inatt stänger transferfönstret! Häng på Totaal Liverpool under slutspurten – här får ni det senaste om Liverpool och kan dessutom diskutera med andra fans i kommentarsfältet!

Traditionsenligt tar vi de senaste uppdateringarna överst.

* * *

Sent under kvällen offentliggjordes att Maddison har skrivit på för en PL-klubb, men det blev varken Liverpool eller Spurs. Istället har den unga engelsmannen skrivit på för Norwich. ”The Canaries” har köpt honom för omkring £2 miljoner och han kommer att lånas ut till Coventry under resten av säsongen. Den lilla, med betoning på lilla, ”transfernyhet” som vi fick kring Liverpool under måndagskvällen kan vi därmed bortse från – det blir ingen Maddison i Liverpool i sommar.

* * *

Både The Times och Liverpool Echo rapporterar också att Liverpool vill signa Maddison i sommar. Spurs verkar vara den PL-klubb som ger LFC hårdast konkurrens om hans signatur. Coventry vägrade sälja i detta fönster eftersom de hoppas gå upp i the Championship.

* * *

Nu är det offentligt att Cheryshev är klar för Valencia på lån. Avtalet gäller resten av säsongen.

* * *

Enligt Paul Joyce på Daily Express har Liverpool kontaktat Coventry rörande talangen James Maddison, som även är intressant för Tottenham. En övergång är dock inte aktuell förrän i sommar.

The Mirror rapporterar också att Liverpool vill värva Maddison. Man hoppades signa honom och därefter låna ut resten av säsongen, men nu verkar det inte som att klubben kommer att göra klart med honom i detta fönster.

* * *

Tidigare idag visade Newcastle intresse för Enrique, men dessvärre talar inte mycket för att övergången ska bli av. Enriques kontrakt med Liverpool går ut efter säsongen och klubben har naturligtvis inte för avsikt att förlänga.

3 kommentarer
  1. Det lär väll inte hända så mkt för Liverpools del skulle jag tro

    • Det verkar inte som det. Jag hade hoppats att man skulle bli av med Enrique och Sinclair.

  2. Är inte James Maddison på samma position som Brannagan? Jag tycker det är bra att vi inte värva Maddison för att ge han den chansen istället!

Kommentarer är stängda.