Liverpool har offentliggjort att ett stort antal spelare inte kommer att skriva nya kontrakt med klubben.

De överlägset mest etablerade spelarna som inte kommer att skriva på nya kontrakt med Liverpool är Joel Matip och Thiago Alcantara, men de är inte ensamma om att lämna i sommar.

Melkamu Frauendorf, Mateusz Musialowski, Nathan Giblin, Francis Gyimah, Luke Hewitson, Niall Osborne och Cody Pennington.

Frauendorf och Musialowski har spelat cupmatcher med A-laget, men inte lyckats få fortsatt förtroende av klubbledningen.

* * *

Liverpool har också offentliggjort att nya kontrakts erbjudits till Adrian samt akademispelarna Jacob Poytress och Reece Trueman.

Det är dock inte säkert att trion kommer att nappa på sina kontraktserbjudanden.

Enligt spanska medier kommer Adrian troligtvis att nobba Liverpool för att återvända till Spanien, där 37-åringen hoppas hamna i en La Liga-klubb där han har en mer realistisk chans till speltid.

* * *

Mer officiella nyheter är att Liverpool har meddelat att Calvin Ramsay lånas ut till Wigan Athletic hela säsongen 2024-2025.

Den 20-årige backen har haft några skadedrabbade år i Liverpool och blivit utkonkurrerad av jämnårige Conor Bradley, som i sin tur gjorde stor lånesuccé för Bolton Wanderers i League One 2022-2023.

Förhoppningsvis får Ramsay vara skadefri och gör samma braksuccé som Bradley gjorde i League One.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *