Här kommer den första uppdateringen för idag torsdag.

* * *

Paolo De Ceglies agent Carlo Pallavicino förnekar att en övergång till Napoli är nära för hans klient.

Enligt Pallavicino är Juventus osäkra på om de kan släppa De Ceglie.

* * *

Paris Saint Germains supertalang Mahamadou Sakho förnekar att han är på väg att byta klubb.

Backen har gått ut och sagt förnekat det kraftigt på sin officiella hemsida.

Faktum är att Sakho säger att personen som har utgett sig för att vara hans agent inte är det. Tim Hager heter mannen som har låtsats varit agent i intervjuer med både engelska och italienska tidningar, men nu är bluffen alltså avslöjad.

En ganska udda historia, minst sagt.

* * *

Enligt Daily Mail är Samuel Eto’o nära en övergång till Manchester City.

Övergångssumman är på strax under £30 miljoner, men framförallt är det Eto’os lönekrav som gör att man hajar till.

Tidningen skriver att Eto’o kräver £192 000 efter skatt, vilket blir omkring £320 000 i veckan för Manchester City. Det är mer än dubbelt så mycket som exempelvis Steven Gerrard och Frank Lampard tjänar i Liverpool respektive Chelsea.

* * *

Grekiska tidningar skriver att Royston Drenthe är ett högintressant namn för Panathinaikos, som är beredda att betala de £4 miljoner som Real Madrid kräver för holländaren.

Dessvärre för grekernas de är även Aston Villa och Genoa lika intresserade av spelaren. Återstår att se vart han hamnar.

* * *

Corriere dello Sport hävdar att AC Milan har första tjing på samtliga spelare som Real Madrid säljer i sommar. Detta ska ha varit en del i Kaka-affären.

Wesley Sneijder, Klaas-Jan Huntelaar och Arjen Robben är spelare som Milan kan vara intresserad över. Framförallt sägs den sistnämnde vara aktuell för Milan.