Nyligen delades en rad olika priser ut på Football League Awards.

Newcastles mittfältare Kevin Nolan blev utsedd till den bästa spelaren utanför Premier League. 27-åringen har gjort 13 mål den här säsongen, och varit en viktig kugge i Newcastle, vars visit i The Championship onekligen ser ut att bli ettårig.

Bakom Nolan kom West Bromwichs mittfältare Graham Dorrans, samt Nottingham Forests målvakt Lee Camp.

Dorrans, 22, har varit fullständigt lysande den här säsongen. Hans fina spel i WBA har gjort honom till skotsk A-landslagsman och en eftertraktad spelare bland Premier League-klubbarna.

Leeds ryktesman Jermaine Beckford utsågs till den bästa spelaren i League One. Anfallaren har gjort hela 27(!) mål den här säsongen, och vi minns naturligtvis hans mål mot Manchester United.

Rochdales Craig Dawson, som nyligen nämndes här på bloggen, utsågs till bästa spelaren i League Two. Den 19-årige mittbacken har gjort fantastiska 7 mål på 33 matcher den här säsongen, och dessutom varit väldigt bra defensivt. Premier League-klubbarna uppges stå på kö även för hans tjänster.

Crystal Palaces ytterback Nathaniel Clyne utsågs till årets bästa unga spelare. Tvåa i den omröstningen blev förre Liverpoolspelaren Paul Anderson, och trea blev Southamptons Adam Lallana.

Dessutom har de ett pris som heter ”årets lärling”. Det är ett pris för riktigt unga spelare som ännu inte är tillräckligt etablerade för ”årets unga spelare”. Det priset vanns av Cardiffs Adam Matthews följt av Tom Adeyemi (Norwich) och Kyle Haynes (Cheltenham).

Matthews är en blott 18-årig ytterback som redan har spelat 27 A-lagsmatcher för Cardiff. Många bedömare i hans hemland Wales menar att han har minst lika stor potential som Gareth Bale.