___________

Kenny Dalglish ligger risigt till i Liverpool. FSG kräver en förklaring till varför de stora spelarköpen inte har inneburit bättre resultat på planen. Liverpool förväntas ge besked om Dalglishs framtid inom en mycket snar framtid; det är osannolik att han sparkas från klubben, men hans roll skulle kunna bli en annan – eller åtminstone skulle hans makt möjligtvis minska. Ett alternativ vore att ge Dalglish en lite annan roll och anställa en ny coach. En som FSG har blivit imponerad av är Roberto Martinez, vars kontrakt med Wigan håller på att gå ut. Även andra, som exempelvis Ian Ayre, ligger risigt till i Liverpool, då FSG inte gillade hans agerande i samband med bråket mellan Suarez och Evra (The Times).

FSG överväger stora förändringar, där Roberto Martinez är het favorit till att ta över managerjobbet av Kenny Dalglish. FSG är djupt oroliga över resultaten i Premier League, som ju har varit mycket svaga. Rykten gör gällande att Martinez kan komma att anställas som ny Liverpoolmanager inom kort, men det finns fler intressenter, då WBA och Aston Villa är angelägna om att rekrytera honom, samtidigt som Chelsea är imponerade av hans utveckling. FSG kommer troligtvis inte att sparka Dalglish rakt av, men han kan komma att bli erbjuden ett styrelsejobb, då Martinez betraktas som den typen av ung manager som behövs för att leda Liverpool i en ny era (The People).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Martinez som manager och Kenny får en annan roll låter som en bra idé!

 2. Har varit inne på den linjen också. Det ”går inte” att sparka King Kenny. En omplacering är det som gäller isåfall. Sparka inte – befodra honom istället! Ge honom en annan roll och en titel värdig en av klubbens största genom tiderna.

  Kan ni berätta lite om Roberto Martinez? Vilken sorts fotboll står han för?

 3. Väldigt intressant måste jag säga! Hur mycket man än älskar kenny så känns det som vi behöver nån annan på manager posten och det har jag sagt länge. Roberto Martinez har onekligen gjort ett bra jobb med wigan med minnemala pengar. Vill dessutom spela en fin fotboll, då är den stora frågan kan han gå från en mindre klubb med allt vad det innebär till Liverpool där miljontals personer har åsikter om varje byte han gör till vilken formation vi ställer upp med? Spontana känslan är att han kan va precis den typ av manager vi behöver. Ung lovande med framtiden för sig som kan växa med laget och få tid att bygga med mer pengar än i wigan

 4. Även om det var han som planterade in den där passningsfotbollen som Swansea håller på med nu och även om han med små medel fört upp Wigan till en stabil plats i tabellen, så är jag tveksam om han är den där managern som kan vinna titlar med ett storlag. Han har ju fortfarande ingen erfarenhet av en klubb som konkurrerar om titlar.

  Skulle givetvis hoppas att han gör det bra ifrån sig OM vi skulle ta anställa honom, men skulle inte t.ex. AVB vara ett hetare alternativ? FSG var ju så inne på att ta in honom förra året.

 5. Pelle, finns det några rykten om villas boas till oss?

  • Lundqvist: Nej, men AVB ryktas till AS Roma, även om Montella(?) är ett ännu hetare rykte dit.

 6. pelle, är det nåra rykten om Hiddink elr kanske möjligen Guardiola???
  Och tror du att Martinez skulle vara bra för liverpool????

 7. Guardiola kommer ta minst ett sabbatsår från fotbollen så han är inte aktuell.

  Finns det en möjlighet att Rafael Benitez återvänder? Tror ni han är ett alternativ för FSG?

 8. Finns det inga bättre tränare än Martinez tillgängliga? Vad är det som Martinez har uträttat som gjort att han blivit en sådan het kandidat till att ta över efter Kenny?

  Han har klarat sig kvar med Wigan två gånger och de spelar en förhållandevis fin fotboll, och han är ung. Är det allt?

 9. Blir försäsong för LFC hemma i Östersund då . Martinez har både tagit Swansea och Wigan dit på försäsongen.

 10. tycker det låter som en chansing, men tror hans sätt att spela fotboll passar lfc