. . .

AC Milan har budat 12 miljoner euro för Dedé, men Corinthians har erbjudit Vasco da Gama 13 miljoner euro + bonusar för mittbacken. I dagsläget är Corinthians favoriter till att signa Dedé (Sky Italia).

* * *

Anzhi är villiga att betala 40 miljoner euro för Jackson Martinez. En som däremot kan vara på väg bort från klubben är Lacina Traoré, som är aktuell för Premier League (Izvestia).

Manchester Citys Maicon kan hamna i Ryssland i nästa transferfönster (Izvestia).

Rubin Kazan är villiga att erbjuda Anatoliy Tymoshchuk ett treårskontrakt värt 2,5 miljoner euro om året (Izvestia).

* * *

Chelsea har gjort Charlton förbannade genom att sno deras 16-årige anfallstalang Kasey Palmer (The Daily Mail).

* * *

Idag meddelade PSV att Jetro Willems har förlängt sitt kontrakt med klubben till 2017. Detta angavs via ett pressmeddelande på den officiella hemsidan.

* * *

Swansea vill låna Romelu Lukaku nästa säsong (The Mirror).

* * *

Mats Hummels är på väg till Barcelona. Dortmund ämnar att ersätta den tyska landslagsbacken med Aleksandar Dragovic (Sky Italia).

* * *

Några Feyenoord-relaterade nyheter från Algemeen Dagblad

– Fiorentina har budat 6 miljoner euro på Jordy Clasie.

Stefan de Vrij har till den första juni på sig att visa indikationer på att han vill förlänga kontraktet med Feyenoord. Annars kommer klubben att sälja backen i sommar, då endast ett år återstår på hans nuvarande kontrakt.

– Feyenoords tekniska direktör Martin van Geel är inte orolig för att klubben ska tappa den unga stjärnduon Tonny Vilhena och Jean-Paul Boëtius i sommar. Däremot medger van Geel att klubben kommer att sälja Bruno Martins Indi om de mottar ett bud som de ”inte kan tacka nej till”.