. . .

Manchester United, Tottenham och Arsenal är intresserade av Christian Eriksen, men Liverpool tros vara favoriter till att signa dansken (The Daily Express).

Eriksen har för övrigt pratat om sin prislapp: ”Jag har läst att jag kostar 20 miljoner euro. Ja, det är mycket, men det lämnar jag åt klubbarna”, sa Eriksen (AD Sportwereld).

* * *

Radamel Falcao är nära en flytt till Manchester United (Marca).

* * *

José Mourinho är överens med Chelsea om att återvända till London-klubben i sommar. Mourinho har redan gett Chelsea en önskelista, som toppas av Hulk (The Daily Star).

* *

Stoke kräver £15 miljoner för Asmir Begovic (The Daily Mail).

Manchester City är villiga att betala £6 miljoner för Sam Byram samt eventuellt ytterligare £4 miljoner i prestationsbaserade tillägg. Möjligtvis är City även beredda att låna ut Byram till Leeds kommande säsong (The Daily Mail).

Tony Pulis var nyligen på plats och scoutade Andreas Cornelius i hans senaste danska ligamatch (The Daily Mail).

* * *

Napoli och Tottenham är intresserade av Leandro Damiao. Napoli betraktar Damiao som en potentiell ersättare till Edinson Cavani (Tuttosport).

Juventus vill signa Stevan Jovetic, men detta ser ut att bli mycket svårt, då Juventus relation med Fiorentina är minst sagt frostig. Dessutom visar både Arsenal och Manchester City intresse för Jovetic. Även Luis Suarez ser ut att bli svår att signa för Juventus, vilket har fått de att rikta blickarna mot Gonzalo Higuain och Karim Benzema istället (Tuttosport).

Torinos sportchef Gianluca Petrachi har nyligen varit i Frankrike för att kolla på två Auxerre-spelare. Det handlar om Willy Boly och Yaya Sanogo. Boly betraktas som en potentiell ersättare till Angelo Obgonna, som troligtvis kommer att säljas i sommar (Tuttosport).

Modibo Diakite och Napoli är överens om ett kortakt värt 850 000 euro om året, men ingenting är påskrivet än (Tuttosport).