. . .

Manchester City kommer att försöka värva Luis Suarez i januari. City riktar blickarna mot Suarez, då Radamel Falcao föredrar en flytt till Chelsea. De vill värva en ny anfallare sedan Mancini tappat tålamodet med Mario Balotelli, som intresserar såväl Inter som Milan. Liverpool kommer inte att uppmuntra några bud på Suarez, men City kan komma att testa Liverpools ståndpunkt genom att buda omkring £40 miljoner på uruguayanen (The Liverpool Daily Post).

Manchester City kommer att buda £40 miljoner på Suarez i januari. Detta då Falcao föredrar en flytt till Chelsea istället (The Mirror).

Manchester City överväger att försöka signa Suarez i januari. En realistisk värdering vore £50 miljoner och förhandlingar vore komplexa, eftersom Liverpool inte vill sälja. City är även intresserade av Falcao (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är beredda att buda £5 miljoner för Thomas Ince – ett drygt år efter talangen lämnade klubben på free transfer. Manchester United är också intresserade av Ince, men Liverpool ligger närmast till hands, då Frank McParland kollade på yttermittfältaren i U21-landskampen mot Nordirland häromdagen. Liverpool har rätt till 35% av den övergångssumman som Blackpool får för Ince (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Luis Suarez, better than Torres, he came from Ajax to Liverpool, he’s continental, he’s fucking mental, SO PLEASE DON’T TAKE OUR LUIS AWAY!

 2. Nej…. Precis detta jag fruktat… Ge ett överjävligt motbud på nån. Mega fantasisumma och skrämm iväg shejkfan för alltid!

 3. Om man lägger ett motbud på någon av Citys spelare så är det på Aguero man ska lägga det, har svårt att se någon spelare i den truppen som är i närheten av att vara lika skicklig som Suarez utöver Aguero.

 4. Stor chans att Aguero lr liknande ens skulle tänka tanken att dra på sig vår röda tröja.

  Om detta nu är sant får vi väl hoppas att vi sätter en rejäl prislapp och att Suarez värdesätter att Pool och framförallt KD backat upp han när det blåste som mest. Hos oss får han även spela första fiolen, i tex. City lär han ju inte få samma frihet på planen och förtroende.

  Detta kanske kan föra med sig att ägarna nu tvingas handla rejält så Suarez får ett kvitto på att FSG verkligen är seriösa i sin satsning.

 5. City locka med CL och fet lön.
  ”hej då Suarez, hej då premier league”
  liverpool måste behålla honom för allt de har

 6. Suárez ska ingenstans!

  Ince är välkommen tillbaka, han gör riktigt bra ifrån sig i Blackpool. Det är synd att han inte signerade nytt kontrakt med oss istället och blev utlånad bara om han ville ha speltid.

 7. Känns som vi måste visa att vi vill vinna! Släppa Suarez nu tycker jag bara visar tecken att vi nöjer oss att vara mittenlag! Ok att vi skulle få mycket pengar och kan köpa flera , men spelare av hans kaliber växer inte på träd! Tror inte vi kommer vara så attraktiv att komma till heller i så fall !

 8. När Cristiano Ronaldo gick till Real Madrid för några år sedan så kostade han väl £80-100M? Strax under miljarden har jag för mig. Jag menar utan försöka vara allt var för subjektiv att Luis Suaréz nästan är uppe på CR nivå vid den tidspunkten.

  Om man jämför med t.ex RVP som är några år äldre så gör ju LS mer än bara mål. Det är ju han som skapar alla chanser och är i princip ensam hela vårt anfall.

  Det är inte ofta man hittar en sån råtalang som blommar ut som han har potenial till. Vi har haft väldigt tur/lycka med både Torres/Suarez som tog nästa steg när de kom till Liverpool.

  Jag menar allt under £80 är helt oacceptabelt med tanke på vad spelare kostar i dag också. Dessutom är ju inte stora pengar någon garanti för att vi klarar förvalta dem. Vi brände Torres pengarna på Carroll (och Suarez) och när vi la ut närmare en miljard för Adam, Henderson, Downing & co. gör mig mörkrädd.

  Om Suarez drar så kommer det ju iaf inte underlätta att locka till sig storstjärnor heller. Vill se spelare som Jovetic, Rodriguez etc in om Suarez drar.

  Suarez förlängde ju sitt kontrakt tidigare än han behövde, för han ville det. Jag tror klubben har ett förtroendekapital hos Suaréz efter Evra-gate, och stödet han fick från klubben & fansen, men det varar inte för evigt. En spelare som Suaréz förtjänar att spela på högsta nivå och kämpa OM CL, inte för att nå dit.

  Om han inte går i januari eller i sommar så måste FSG visa att de menar allvar med sina ambitioner. Talanger har vi väldigt gott om men vi behöver bredare och starkare trupp och fler spelare som är nära världstoppen.

  Sen 2009 har vi kommit längre och längre i från CL och topp 4 och tyvärr växer ju klyftan ju längre som tiden går och svårare att ta sig tillbaka. Jag ser det lite som sista chansen det kommande året, annars kan det ta riktigt lång tid innan vi är tillbaka i toppen är jag rädd.

 9. @Lövet

  Jovisst, men ibland kan det för spelarens del vara bättre att få bli släppt och känna sig ”fri” och börja om på ny kula i en ny klubb och känna att man är en del av den nya klubben och utvecklas där; istället för att bli utlånad till 3 olika klubbar och aldrig ”settle down”.

 10. City hävdar idag enligt Manchester Evening News att de inte är intresserad av Suarez

 11. ”There will be no bidding war, Luis is staying”
  Brendan Rodgers SSN

 12. Har Liverpool fortfarande rätt till 35% av övergångssumman om Liverpool själva köper loss honom? Eller faller den klausulen bort då? Annars betalar vi 5 milj pund men får 35%(2 milj) tillbaka. Krånglig situation.