. . .

Manchester City kommer att försöka värva Luis Suarez i januari. City riktar blickarna mot Suarez, då Radamel Falcao föredrar en flytt till Chelsea. De vill värva en ny anfallare sedan Mancini tappat tålamodet med Mario Balotelli, som intresserar såväl Inter som Milan. Liverpool kommer inte att uppmuntra några bud på Suarez, men City kan komma att testa Liverpools ståndpunkt genom att buda omkring £40 miljoner på uruguayanen (The Liverpool Daily Post).

Manchester City kommer att buda £40 miljoner på Suarez i januari. Detta då Falcao föredrar en flytt till Chelsea istället (The Mirror).

Manchester City överväger att försöka signa Suarez i januari. En realistisk värdering vore £50 miljoner och förhandlingar vore komplexa, eftersom Liverpool inte vill sälja. City är även intresserade av Falcao (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är beredda att buda £5 miljoner för Thomas Ince – ett drygt år efter talangen lämnade klubben på free transfer. Manchester United är också intresserade av Ince, men Liverpool ligger närmast till hands, då Frank McParland kollade på yttermittfältaren i U21-landskampen mot Nordirland häromdagen. Liverpool har rätt till 35% av den övergångssumman som Blackpool får för Ince (The Mirror).