. . .

Enligt The Telegraph är pressar Derbys amerikanska ägare sin manager Nigel Clough att sälja spelare för £1,8 miljon i januari, vilket innebär att mittfältstalangen Will Hughes kan komma att lämna klubben.

Den 17-årige mittfältaren Hughes är ett eftertraktat namn, skriver The Telegraph, som uppger att Liverpool, Arsenal och Manchester City är intresserade av tonåringen.

Arsenal har redan etablerat kontakt rörande Hughes, då klubbens chefsscout Steve Rowley har gett Arsene Wenger lysande rapporter om Hughes.

The Telegraph hävdar att Derby kommer att kräva åtminstone £4 miljoner för Hughes. Derby skulle föredra att behålla Hughes, men samtidigt behöver de pengar och inser att en auktion skulle kunna höja prislappen ytterligare.

The Daily Mail skriver också om Hughes. Tidningen uppger att 17-åringen kommer att auktioneras ut i januari – och att Liverpool, Arsenal och Manchester City överväger att buda på mittfältaren – som värderas till omkring £4 miljoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Hur bra är killen då? :S Tycker nästan att 4 miljoner låter lite mkt.
    Någon som kan informera något om han?

    • Kefas: Jag har haft koll på Hughes i snart ett år. Han är faktiskt riktigt bra. Han, Luke Shaw och Nathan Redmond är de engelska talangerna som jag verkligen tycker är värda att uppmärksamma, av de som jag har koll på dvs.

  2. Har hört något rykte om att City ska buda 40 miljoner pund på Suarez i Januari. Någon som har hört likadant?