Fransk landslagsman på Liverpool radar.

Trots sin relativt unga ålder på 25 år har Kingsley Coman redan hunnit representera tre storklubbar i form av PSV, Juventus och Bayern München. Kanske blir Liverpool den fjärde.

Enligt Gazzetta dello Sport har nämligen Liverpool budat €35m för Coman – men Bayern tackade nej med hänvisning till en prislapp på €50m.

De €15 miljonerna som saknas i budet motsvarar ungefär vad Liverpool förväntas håva in i styckpris för Nat Phillips och Harry Wilson.

Den tyska källan Sport1 framför andra uppgifter. De uppger att Liverpool definitivt är intresserade av Coman och är i kontakt med dennes representanter, men att man inte har budat på honom än.

Till sammanhanget hör att Coman sitter på ett kontrakt som går ut sommaren 2023. Hittills har Bayerns försök att förlänga kontraktet varit förgäves, och Sport1 menar att hans pappa pushar för en flytt till England.

Säsongen 20/21 gjorde Coman 5 mål och 12 assist på 29 matcher i Bundesliga. Hans facit i Champions League var 3 mål och 3 assist på 7 matcher.

4 kommentarer
  1. Är han främst snabb eller främst teknisk? Om det går att fråga så..? Har sett honom i matcher, men har ändå dålig koll på honom.

    • Av det jag har sett av honom tycker jag han både är snabb och teknisk. Men framförallt tekniken är nog det han är bäst på. Han kan spela på båda kanterna men tror han är bäst till vänster. Där har vi både Mané och Jota så frågan är om Mané är på väg bort?

    • Ja, det är en hygglig beskrivning. Det tråkiga med Coman är hans skadebenägenhet.

      Mané och Salah är på väg bort… till Afrikanska Mästerskapet som kommer att spelas i början av 2022.

Kommentarer är stängda.