Liverpool kan sälja av ytterligare talanger.

Under de senaste åren har Liverpool gjort flertalet bra köp – men också minst lika många bra försäljningar. Klubben har förtjänstfullt håvat in stora summor för spelare som Dominic Solanke, Jordon Ibe och Brad Smith, som med facit i hand såldes för rejäla överpris.

Nu kan Liverpool vara på väg att sälja en talang till i form av Neco Williams.

Enligt Athletic förväntar sig Liverpool att Williams ska pusha för en övergång efter EM, eftersom hans möjligheter till speltid i LFC är begränsade. Klubben är beredda att sälja honom, men endast om man får åtminstone £10m i övergångssumma. Athletic hävdar att Leeds, Southampton, Aston Villa och Burnley samtliga har uttryckt ett genuint intresse för Williams under de senaste 12 månaderna.

GOAL rapporterar ungefär samma uppgifter, men de är övertygade om att Saints är det absolut hetaste spåret. De ska ha försökt låna in honom redan i januari.

7 kommentarer
 1. Han är redan såld. Redan klart för 3 veckor sedan enligt YouTube!
  =D 😉

  • Fy vad löjligt av dig. Sänk inte standarden på den här fina sidan med dumma kommentarer.

  • Man kan ju fråga sig vem det är som står för ”dumma kommentarer”.

   Kan du inte ens ta ett skämt heller eller?

  • Det finns forum för det där du kan fjanta runt. Men att dra ett dåligt skämt på en annans bekostnad på en sån här fin och seriös sida är ren idioti. Men vill du förstöra standarden på sidan och förlöjliga allt som skaparna av sidan gjort så är det ditt val.

  • Calm down & Take a chill pill!

   Det är totalt omöjligt att läsa in att en person bakom ett nickname är överkänslig och saknar självinsikt samt självdistans.
   Jag ber om ursäkt för att jag sårade dig – men det var ett uppenbart skämt.

   Mitt internet får gärna vara vitt och brett och innehålla både sarkasm och ironi… likväl som allvar och substans. Jag ser gärna att det är någorlunda högt till tak. Så vill jag ha det. Sån är jag.

   Det sista dravlet från din sida vet jag inte ens om jag ska bemöda mig att besvara…
   Men helt klart undrar jag lite vem du tror att du är att bestämma vem som hör hemma och inte här.

  • Och ändå fortsätter du… Lägg bara ner. Sidan håller hög klass, solka inte ner den med dåliga skämt på andras bekostnad. Vi håller alla på Liverpool här. Låt oss diskutera laget och fotboll. Håll resten utanför. Vi ska större klubben och varandra.
   Ta hand om dig.
   YNWA!

Kommentarer är stängda.