. . .

Begovic

Idag rapporterar den bosniska tidningen Dnevni Avaz har Asmir Begović accepterat en flytt till Liverpool.

Tidningen skriver att allt är ordnat och att endast underskriften saknas. Arsenal uppges också ha varit intresserade, men LFC agerade snabbare och var mer konkreta.

Begović har ett villkor till LFC och det var att allt ska vara helt klart innan försäsongen inleds den 10:e juli. Som det ser ut nu kommer 25-åringen att spela för Liverpool nästa säsong, menar Dnevni Avaz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Är det här pålitligt? Hade varit ganska lugnande ifall det stämde…

  Angående Kolo Touré bör ju klubben ha ganska bra koll på han då halva scoutingstaben är från City.

  • Fröjd: Vad jag har hört via bosniska vänner, så ska detta vara relativt pålitligt.

   Och ja, scoutingstaben har ju gjort som hemläxa om Kolo förut, så de har garanterat bra koll på honom som person.

 2. Ett fönster där vi tappar Reina,skrtel, coates och Carra :,( men ersätter dessa med Begovic,Papadoupulus, Ilori och Toure är enligt mig ett ganska bra fönster. Ser dock hellre att Reina stannar.

 3. Säljer vi Reina så vill jag att vi säljer Jones också. Ersätter sen dessa två herrar med Begović (Stoke) och Juio Cesar (QPR). Sen anser jag att Kolo Toure, Papadopoulos och Alderweireld är fantastiska ersättare till Carragher, Skrtel och Coates. Händer detta så är jag sjukt nöjd! Ser det som ett plus. Värdiga ersättare, kanske till å med bättre. YNWA

  • Och vem av Cesar och Begovic skulle acceptera att bänkas för en marknadsmässig lön tror du?

 4. Lite komiskt att detta dyker upp så tätt inpå Reinas uttalande om att han blir kvar i klubben.

  Om det nu är så att Barca-intresset är konkret så kommer jag garanterat sakna Reinas fotarbete och spelainne något oerhört.
  Har nog aldrig sätt en målvakt med så pass säker och naturlig bollbehandling med bägge fötter. Och det var även han som introducerade de spikraka utsparkarna mot kontrande forwards i Babel, Torres och Suarez som om de inte resulterade i mål så satte de en jäkla press på baklinjen och motståndarelag.

 5. Är bara jag som inte ser begovic som nån super målvakt ?

  Han står i det mest defensiva laget på jorden , hur svårt kan det vara ?

  Kan dock ha fel , men tror han inte håller när han inte har 11 försvarare runt om sig 🙁

  • Det beror väl på hur man ser det. Han är ju åtminstone van vid PL och vet hur olika motstånd ser ut och hur man ska tampas med dem. Sen tycker jag faktiskt att Stoke’s försvar är rätt risigt och grisigt. Så det är ju inte så att Begovic inte ställs för några som helst prov vecka ut och vecka in.

   Frågan är dock hur hans fötter ser ut. Men jag antar att någon kommer gräva fram statistik om det inom kort.

 6. jag förstår helt och hållet vad carra23 säger men jag själv som är från Bosnien kollar i stort sätt på alla Bosniens landslagsmatcher. Bosnien kör inte i närheten av ett försvarsspel som Stoke och Begovic gör riktigt bra och stabila insatser från match till match. Sen så får man självklart tänka på motståndet i landskamper och liga matcher men jag tror att Begovic skulle vara ett grymt köp för Liverpool. Dock skulle jag inte vilja se honom bli köpt för 15 miljoner utan någonstans mellan 8-10 miljoner pund.

 7. Skulle vara kul & se nån rapport på han ( begovic ) för dom som mig som kanske inte vet särskilt mycket om han 🙂

  Hoppas dock greken från schalke kommer han ska bli kul & se i den finaste tröjan !!! 🙂

 8. Om Reina lämnar så är Begovic den perfekta ersättaren i mitt tycke. Några år yngre, mycket PL-erfarenhet och en utveckling på väg uppåt. Förhoppningsvis hjälper ett klubbyte det ännu mer.

  Om Liverpool verkligen vill utmana om topp 4 2013/2014 så måste målvaktsspelet sitta direkt. Har inte råd med en inkörningsperiod alls (som De Gea).

  Kommer sakna Pepes offensiva kvalitéer. Men i första hand tycker jag det är bättre en målvakt äger sitt eget straffområde, speciellt på fasta situationer / hörnor. Där menar jag Begovic blir en förbättring.