[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt The Liverpool Echo har Liverpool råkat ut för en blytung skadesmäll. På torsdagen gjorde Daniel Sturridge nämligen illa vaden och kommer därför att bli borta ytterligare flertalet veckor.

Tidningen uppger att Sturridge blir borta 2-4 veckor. Brendan Rodgers bekräftar skadan: “Daniel has pulled his calf,” sa Rodgers till Liverpool Echo.

“He’s looking at being out for another two to four weeks.

“It’s a big blow as we were looking forward to welcoming Daniel back. He has worked tirelessly.

“But we have other players training hard and working hard and we will turn to them. It’s why we bulked up the squad in the summer.”

Däremot är Dejan Lovren redan tillbaka efter den skadan som han ådrog sig med Kroatien. Det är även möjligt att Joe Allen och Emre Can kan återvända till söndagens match mot QPR. Mamadou Sakho kommer inte att spela QPR-matchen, men kan vara tillbaka mot Real Madrid.

* * *

Arsenal är nära att rekrytera Dinamo Zagrebs mittfältare Marcelo Brozovic. London-klubben har budat 8 miljoner för Brozovic, vilket är dubbelt så mycket som Inters erbjudande (Sky Italy).

16 kommentarer
  • Davezú// Håller med Jocke! Spara ditt liv, det finns massor att leva för. Fotboll är fotboll och det inrymmer fina mål men också skador på såna som Studge som gör de där fina målen.

   Vi behöver en ny striker dvs bort med Borini och in med en klasstriker!

 1. Gör för Guds skull inte det.
  Det är bara fotboll ändå 🙂

 2. Lite det här jag var rädd för i somras. Sturridge är extremt skadebenägen och känslan av att vår offensiv vilar på honom är minst sagt risky. Jag tror att våra chanser till att börja klättra i tabellen precis fick sig ett rejält avbräck. Vi behöver köpa in en forward i januari. En mobilare och bättre forward än Borini. För vi kommer få dras med det här genom hela Sturridges karriär. Och det här är anledningen till varför han inte kommer ta det sista steget och bli en världsklassforward, han kommer vara hämmad av sin egen kropp.

 3. Håller med dig Pierre. Känns som att allt för mycket hänger på huruvida Sturridge är frisk eller inte. Jag skrev ju en krönika för ett tag sen att Sturridge aldrig kan bli en tongivande spelare i något lag pga sina skadeproblem, och detta ger såklart bara vatten på min kvarn.

 4. Känns som chansen att hänga med i topp-4-racet och att lyckas komma vidare från gruppen i CL nu hänger på en skör tråd. Vi måste handla en forward till i januari. Keita Balde Diao? En mobil forward, för vår spelidé om mobila forwards med högt presspel känns kört i botten efter försäljningen av Suaréz och Sturridges ständiga skadebekymmer.
  Balotelli kan och kommer bli en bättre spelare i Liverpool men han behöver en djupledsspelande forward bredvid sig. Vi har inte råd med att enbart ha en sån hos oss i form av Sturridge. Nu är jag nästan sugen på att ställa upp med Borini och Balotelli imorrn, för det är det mest logiska. Borini har ett visst djupledsspel i sig och är mer mobil än Balotelli och definitivt mer än Lambert. Så det känns som det är de två på topp med sterling bakom sig som känns som det mest potenta om Sturridge ska gå sönder stup i kvarten. För vi har visat tidigare denna säsongen hur usla vi är med en ensam forward och våra offensiva mittfältare har inte direkt fyllt på, Markovic till exempel har inte ens visat sig i boxen, och även Sterling som känts för stillastående i sin tia-roll i flera matcher. Henderson har skött det bra när han lyckats frigöra sig från barnpassningen av Gerrard (lite elakt men med ett uns av sanning, och jag älskar Gerrard för övrigt).

 5. Pierre-Emerick Aubameyang kanske vore nåt? Men lycka till med att locka honom från Dortmund?

 6. Tror bara vi kan drömma om båda två. :-/
  Finns det inte nån intressant ung målskytt i holländska ligan?

 7. Det finns en ung intressant målskytt i Ligue 1. Jag tror att hans efternamn är Origi 😉

 8. True that 😉

  Men han ska ju lockas hit i januari med isåfall :p

 9. När Sturridge kommer tillbaka, ska vi bara låta honom spela matcher då och låta honom gå och mysa resten av tiden? För det är ju uppenbart att han kommer att gå sönder ofta och länge.

  Nej, men fasen vad frustrerande detta är. Fördelen med Suaréz var ju att han åtminstone aldrig gick skadad. Förvisso avstängd men då kom han ju bara tillbaka ännu mer taggad.

 10. Det känns sådär att vi har skrivit ett femårskontrakt med en lön på 150 000 pund i veckan till en sån här skadedrabbad spelare. Ok, att han har ett grymt målfacit men han är ingen man kan lita på som håller en helssäsong.

  Likt agger så är det farligt att lita på bärande spelare som är så skadedrabbade. Nu har ju BR iaf något att skylla på om det går dåligt.

 11. Pierre: Jag tror att det kommer sluta med att Liverpool köper en mångsidig offensiv spelare som kan spela anfallare och andra positioner i januari. Man kommer nog inte vilja köpa en renodlad anfallare med tanke på att Origi ska in nästa sommar (om inte redan i januari, men det tror jag inte kommer ske).

 12. Kan man låta lallana spela forward under tiden? Har han det i sig? Borini känns väl inte stekhet och Lambert är på tok för orörlig. Balotelli & Lallana?

 13. skulle vara mycket intressant att se Lallana i anfallet med Ballo, Bra igen Pierre

Kommentarer är stängda.