Saido Berahino vill inte skriva på ett nytt kontrakt med WBA, eftersom han hoppas att Liverpool ska försöka värva honom den här månaden. Spurs är också intresserade av Berahino, men han skulle föredra en flytt till Liverpool. Rodgers är ute efter en ny anfallare, men FSG är ovilliga att spendera stora pengar redan nu i och med att det köptes för £120 miljoner förra sommaren (The Mirror).

Liverpool och Tottenham riktar sina blickar mot Birminghams Demarai Gray sedan deras intresse för Saido Berahino svalnat. Eftersom WBA kräver mer än £20 miljoner för Berahino, som dessutom har haft problem utanför planen, betraktas Gray – vars prislapp ligger på omkring £5 miljoner – som mer valuta för pengarna. Utöver LFC och Spurs är Arsenal, Newcastle och Everton intresserade av Gray (The Mirror).

Brendan Rodgers hade accepterat att Aston Villa inte har för avsikt att sälja Fabian Delph den här månaden, men nu tror Aston Villa att Steven Gerrards beslut att lämna efter säsongen – i kombination med Inters växande intresse för Lucas Leiva – har fått Liverpool att ändra uppfattning. Liverpool betraktar Delph som en naturlig ersättare till Gerrard och den ursprungliga planen var att värva honom på free transfer i sommar, men eftersom man inte vill riskera någonting kan det bli så att man budar £7,5 miljoner redan den här månaden (The Mirror).

8 kommentarer
 1. Varför är Rodgers så jävla insnöad på engelska spelare? Vi har väl nog många home-grown redan för att klara reglerna?

  • Det är inte bara Rodgers som bestämmer värvningarna. Delph vore en riktigt bra Bosman värvning.
   Tycker dock £7,5m är lite saftigt för en spelare med ett halvår kvar på kontraktet.

 2. Vad är Delph bra för? Han är väl inte defensiv mf?

 3. Spelar ingen roll, Delph är inte bättre än Lucas och definitivt inte i närheten av Gerrards kvalité och jag tycker inte han har nå i LFC att göra. Kolla utanför ön så blir det bra.

 4. Delph är Gerrards naturliga ersättare…tillåt mig att småle.
  Finns kanske 5-10 spelare i världen som skulle kunna ha potentialen att vara Gerrards naturliga ersättare, och då pratar vi bara den fotbollsmässiga sidan.
  Det övriga som lagkapten, klubbikon, lagets själ och hjärta finns det ingen natruliga ersättare.

  Min förhoppning, må vara naiv, är att Henderson blommar ut riktigt och blir en riktig världsklasspelare med LFC i hjärtat.

 5. Vi möter väl Delph snart i liga spelet så då får vi väl se hur bra han håller. Men vilken spelare skulle ni vilja ha på den defensiva positionen som vi realistiskt skulle kunna värva?

  Gerrard blandar och ger känns det som. Vissa matcher slår han fantastiska frisparkar och hörnor för att i nästa match inte ens hålla div 4 klass. Det enda han verkligen har kvar är ju ikon och legend statusen. Jag hoppas verkligen han spelar upp sig i sitt sista halvår i klubben så vi får minnas honom som han en gång var, bäst.

Kommentarer är stängda.