Yossi Benayoun är på väg att lämna Chelsea för spel i Liverpool eller Lille. Om Benayoun återvänder till Liverpool kan Raul Meireles vara på väg bort från klubben. Meireles, som för tillfället är skadad, vill lämna Liverpool, eftersom han tror att de nya värvningarna innebär begränsad speltid för honom. Chelsea har visat intresse för Meireles, och klubbarna har diskuterat en affär som skulle ge Liverpool Benayoun + en summa pengar för Meireles. Portugisen är tillgänglig för omkring £11 miljoner, men Liverpool kan komma att kräva mer för att sälja honom till Chelsea. Lille är också en stark kandidat till att signa Benayoun – särskilt då de kan erbjuda spel i Champions League den här säsongen (The Telegraph).

Benayoun är på väg bort från Chelsea. Han förhandlar med bland andra Liverpool, Lille och Sporting de Gijon (Haaretz Sports Israel).

Liverpool och Bayern München visar intresse för Juan Vargas (Football Italia).

Owen Coyle vill signa David N’Gog så fort som möjligt – helst redan idag. Liverpool och Bolton är fortfarande inte helt överens om övergångssumman, men den förväntas landa på omkring £4 miljoner (The Mirror).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om Meireles vill ha mer speltid varför går han till Chelski då? Dem lär värva Modric… Vem ska han peta på mitten Lampard, Essien, Mikel, Modric och Ramires… Mikel i såna fall… Han lär inte får mer speltid i Chelski än i Liverpool… eller är det han spanjoren som försöker lura dit honom?

 2. Om Meireles verkligen vill lämna och vi beslutar oss för att sälja tycker jag vi ska kräva att få Sturridge inkluderat i affären. Dom får Meireles och vi får Sturridge + pengar eller Sturridge + Benayoun.

 3. Yossi passar väl in tämligen illa i pools nya värvningsstrategi?! Har han varit annat än skadad sen han lämnade? NEJ TACK

 4. Vi ska verkligen INTE sälja till Chelsea. Till skillnad från sopan Torres så är RM en bra spelare. Vi kan inte hjälpa våra konkurrenter genom att sälja bra spelare till dom!

 5. Vill aldrig ha tillbaka en spelare som lämnat Liverpool. Nej tack Benayoun du hade din chans!

 6. Vill gärna ha in Sturridge men Meireles ska stanna i LFC.
  Bena- nej tack!

 7. Jag måste personligen säga att Yossi är en favorit. Aldrig klagat, gick till chelsea för att tjäna lite extra pengar, om han vill komma tillbaka ser jag inget fel i det.

  Visst, lite onödigt att göra som han gjorde, men har verkligen inga hard feelings mot grabben.

  Vi får in en ytter, som vet vad det handlar om i pool. Stort plus. Kan agera lite fadersgestalt tillsammans med Stevie, Carra och Reina, också ett stort plus.

  Chelsea tiden är självfallet ett minus, men måste ändå hålla honom som en bra värvning.

  Bara mina åsikter nu, tycker bara att alla verkar så negativa till det hela.

  Ang. Meireles måste jag säga att han måste få lämna om han själv vill det. Gillar inte att hålla kvar spelare mot sin vilja, då tillför dom ändå ingenting? Kolla Modric mot City, inte alls den Modric vi vant oss av att se.

 8. Det var väl så att Benayoun blev borttvingad från klubben? Har för mig att inför någon av de sista matcherna sa Rafa till Yossi: ”Detta kommer att bli din sista match i den här klubben.” Jag tror att Yossi egentligen ville fortsätta spela i klubben men att Rafa var problemet.

 9. Hela den här historien makes no sense. Varför vill vi ha Benayoun? Varför tackade vi nej till £11M från Udinese om Meireles är tillgänglig för det. Nej, det här luktar bullshit och även agentsnack för att få en bra check inför den kalla hösten.

 10. Pelle:

  Det går ett gäng rykten om Seamus Coleman, stämmer dom eller?

  • Fröjd, Det är väl inga bra källor som rapporterar om Coleman och dessutom är han skadad i 6 veckor till…

 11. Hur kan du ens jämföra Rush med Benayoun. Herregud. Rush hade spelat 10 år i klubben innan han gjorde ett år i Juventus. Benayoun hade gjort 3 säsonger och hade inte i närheten den kulstatusen som Rush hade redan innan han gav sig av.

  Benayoun gjorde 92 matcher medan Rush gjorde 245 + 224 (Andra sejouren). Känn på skillnaden.

  Snacka om att dra det till det längsta strået.

 12. Skulle gärna se både Alonso o Masken i Liverpool igen, de lämnade under en tid då våra ägare och tränare svek dem. Judas nej tack, Benayoun nej men pga hans egenskaper som fotbollsspelare.

 13. Alonso JA men Masken NEJ! Vilken äcklig jävla filmare han har blivit sen han kom till Gnällaget #1.

 14. Sen så finns ju Lucas i laget och var bästa spelaren förra säsongen och har fortsatt i samma stil.

 15. Lucas är en bättre version av Mascherano just nu!