Yossi Benayoun är på väg att lämna Chelsea för spel i Liverpool eller Lille. Om Benayoun återvänder till Liverpool kan Raul Meireles vara på väg bort från klubben. Meireles, som för tillfället är skadad, vill lämna Liverpool, eftersom han tror att de nya värvningarna innebär begränsad speltid för honom. Chelsea har visat intresse för Meireles, och klubbarna har diskuterat en affär som skulle ge Liverpool Benayoun + en summa pengar för Meireles. Portugisen är tillgänglig för omkring £11 miljoner, men Liverpool kan komma att kräva mer för att sälja honom till Chelsea. Lille är också en stark kandidat till att signa Benayoun – särskilt då de kan erbjuda spel i Champions League den här säsongen (The Telegraph).

Benayoun är på väg bort från Chelsea. Han förhandlar med bland andra Liverpool, Lille och Sporting de Gijon (Haaretz Sports Israel).

Liverpool och Bayern München visar intresse för Juan Vargas (Football Italia).

Owen Coyle vill signa David N’Gog så fort som möjligt – helst redan idag. Liverpool och Bolton är fortfarande inte helt överens om övergångssumman, men den förväntas landa på omkring £4 miljoner (The Mirror).