Liverpool har nobbat Chelseas bud på £7 miljoner + Yossi Benayoun för Raul Meireles. Chelsea kommer att fortsätta förhandlingarna med Liverpool, men Benayoun kommer troligtvis inte att ingå i en eventuell affär, eftersom Liverpool inte verkar vilja värva tillbaka honom. Arsenal, Spurs och Lille är intresserade av Benayoun. Möjligtvis kan Benayoun ingå i en affär som tar Luka Modric till Chelsea (The Guardian).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £8 miljoner + Yossi Benayoun för Raul Meireles (The Daily Mail).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £8 miljoner + Yossi Benayoun för Raul Meireles, som har varit tillgänglig för omkring £11 miljoner under hela sommaren, men Liverpool skulle föredra att sälja portugisen till en utländsk klubb. Därför kräver Liverpool mer av Chelsea, som i sin tur kommer att ge LFC ett nytt bud på Meireles. Källor har indikerat att Liverpool INTE vill signa Benayoun, men att israelen gärna skulle återvända till LFC. En flytt till Lille förefaller vara troligare för Benayoun. Arsenal har också visat ett visst intresse för Benayoun och hans nuvarande lagkamrat Alex (The Telegraph).

Liverpool, Arsenal och Lille har hört sig för till Chelsea om möjligheten att signa Yossi Benayoun (BBC Sport).

* * *

Liverpool visar intresse för Lazios argentinare Mauro Zarate. Liverpool vill låna anfallaren med köpoption, men Lazio skulle föredra en omedelbar försäljning. Zarate kommer troligtvis att byta klubb innan transferfönstret stänger – frågan är bara vart han hamnar (Sport Italia).

Blackburn är favoriter till att signa Scott Dann (Skysports.com).

* * *

Arsenal är nära att värva Fenerbahces Andre Santos för drygt £6 miljoner (ESPN Soccernet och massa andra medier).

Arsenal visar intresse för många spelare. De har dock misslyckats med att värva Mikel Arteta, och har dessutom fått ett bud förkastat på Mario Götze. Dortmund svarade med att det krävs 35 miljoner euro för att köpa loss Götze, som inte har någonting emot att stanna i Dortmund ytterligare en säsong (The National).

PSG är intresserade av Marouane Chamakh (France Football).

* * *

Idag ser David N’Gog ut att genomföra sin övergång till Bolton, som är beredda att matcha hans nuvarande lön i Liverpool. Klubbarna är överens om en övergångssumma för fransmannen, som förväntas resa till Reebok Stadium för att genomföra en läkarundersökning. Liverpool vill ersätta N’Gog med en ny anfallare. Samtidigt är även Philipp Degen och Christian Poulsen på väg bort från klubben (The Liverpool Echo).

Liverpool har nobbat £8 miljoner + Benayoun för Meireles (BBC Sport).

Liverpool har nobbat £7 miljoner + Benayoun för Meireles. Värvningen av Sebastian Coates kommer definitivt att slutföras helt när uruguayanen får arbetstillstånd – en process som har försenats av gårdagens bankledighet. Dessutom är Craig Bellamy alltjämt aktuell för Liverpol; Spurs har också gett honom ett erbjudande, och det är upp till anfallaren att bestämma sig för var han vill spela. På väg bort är N’Gog, som är eftertraktad av Bolton, samt Poulsen, som är eftertraktad av både Espanyol och FC Köpenhamn (The Liverpool Daily Post).

* * *

Joe Cole är nära att lånas ut till Lille (TalkSPORT).

Cole är nära att lånas ut till Lille. Det handlar om ett ettårslån (BBC Sport).

Cole ser ut att bli utlånad till Lille, vilket kan framkalla en snabb försäljning av Eden Hazard, som är eftertraktad av både Liverpool och Arsenal (The Daily Mail).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £8 miljoner + Benayoun för Meireles. Chelsea förväntas höja budet (The London Evening Standard).

Liverpool vill att Daniel Sturridge ska inkluderas i en deal för Meireles (Metro).

Ligue 1-nykomlingarna Evian vill värva Christian Poulsen (Skysports.com).

Arsenal är inte längre intresserade av Gary Cahill (Skysports.com).

* * *

Tottenham och Bolton befinner sig i förhandlingar om Gary Cahill (Skysports.com).

Arsenal visar intresse för Juan Vargas (Skysports.com).