Liverpool har nobbat Chelseas bud på £7 miljoner + Yossi Benayoun för Raul Meireles. Chelsea kommer att fortsätta förhandlingarna med Liverpool, men Benayoun kommer troligtvis inte att ingå i en eventuell affär, eftersom Liverpool inte verkar vilja värva tillbaka honom. Arsenal, Spurs och Lille är intresserade av Benayoun. Möjligtvis kan Benayoun ingå i en affär som tar Luka Modric till Chelsea (The Guardian).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £8 miljoner + Yossi Benayoun för Raul Meireles (The Daily Mail).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £8 miljoner + Yossi Benayoun för Raul Meireles, som har varit tillgänglig för omkring £11 miljoner under hela sommaren, men Liverpool skulle föredra att sälja portugisen till en utländsk klubb. Därför kräver Liverpool mer av Chelsea, som i sin tur kommer att ge LFC ett nytt bud på Meireles. Källor har indikerat att Liverpool INTE vill signa Benayoun, men att israelen gärna skulle återvända till LFC. En flytt till Lille förefaller vara troligare för Benayoun. Arsenal har också visat ett visst intresse för Benayoun och hans nuvarande lagkamrat Alex (The Telegraph).

Liverpool, Arsenal och Lille har hört sig för till Chelsea om möjligheten att signa Yossi Benayoun (BBC Sport).

* * *

Liverpool visar intresse för Lazios argentinare Mauro Zarate. Liverpool vill låna anfallaren med köpoption, men Lazio skulle föredra en omedelbar försäljning. Zarate kommer troligtvis att byta klubb innan transferfönstret stänger – frågan är bara vart han hamnar (Sport Italia).

Blackburn är favoriter till att signa Scott Dann (Skysports.com).

* * *

Arsenal är nära att värva Fenerbahces Andre Santos för drygt £6 miljoner (ESPN Soccernet och massa andra medier).

Arsenal visar intresse för många spelare. De har dock misslyckats med att värva Mikel Arteta, och har dessutom fått ett bud förkastat på Mario Götze. Dortmund svarade med att det krävs 35 miljoner euro för att köpa loss Götze, som inte har någonting emot att stanna i Dortmund ytterligare en säsong (The National).

PSG är intresserade av Marouane Chamakh (France Football).

* * *

Idag ser David N’Gog ut att genomföra sin övergång till Bolton, som är beredda att matcha hans nuvarande lön i Liverpool. Klubbarna är överens om en övergångssumma för fransmannen, som förväntas resa till Reebok Stadium för att genomföra en läkarundersökning. Liverpool vill ersätta N’Gog med en ny anfallare. Samtidigt är även Philipp Degen och Christian Poulsen på väg bort från klubben (The Liverpool Echo).

Liverpool har nobbat £8 miljoner + Benayoun för Meireles (BBC Sport).

Liverpool har nobbat £7 miljoner + Benayoun för Meireles. Värvningen av Sebastian Coates kommer definitivt att slutföras helt när uruguayanen får arbetstillstånd – en process som har försenats av gårdagens bankledighet. Dessutom är Craig Bellamy alltjämt aktuell för Liverpol; Spurs har också gett honom ett erbjudande, och det är upp till anfallaren att bestämma sig för var han vill spela. På väg bort är N’Gog, som är eftertraktad av Bolton, samt Poulsen, som är eftertraktad av både Espanyol och FC Köpenhamn (The Liverpool Daily Post).

* * *

Joe Cole är nära att lånas ut till Lille (TalkSPORT).

Cole är nära att lånas ut till Lille. Det handlar om ett ettårslån (BBC Sport).

Cole ser ut att bli utlånad till Lille, vilket kan framkalla en snabb försäljning av Eden Hazard, som är eftertraktad av både Liverpool och Arsenal (The Daily Mail).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £8 miljoner + Benayoun för Meireles. Chelsea förväntas höja budet (The London Evening Standard).

Liverpool vill att Daniel Sturridge ska inkluderas i en deal för Meireles (Metro).

Ligue 1-nykomlingarna Evian vill värva Christian Poulsen (Skysports.com).

Arsenal är inte längre intresserade av Gary Cahill (Skysports.com).

* * *

Tottenham och Bolton befinner sig i förhandlingar om Gary Cahill (Skysports.com).

Arsenal visar intresse för Juan Vargas (Skysports.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Det är rätt felaktigt av The Telegraph att säga att Meireles har varit tillgänglig hela sommaren för £11m. Udineses bud på £11m avvisades med vändande post om jag minns rätt. Det verkar inte heller så troligt att en sådan succéspelare skulle säljas för under inköpspris (€13m, dvs ungefär £11.5m med dagens växelkurs).
  Cash plus Sturridge så kanske det kan finnas en deal….

 2. Representanter från Nacional flög in igår för att försöka pressa oss på ytterligare £0,5m och för att sedan slutföra det hela.

 3. Sturridge mot Meireles annars vore det idiotiskt att sälja till Chelsea anser jag…

 4. Coates blir förmodligen presenterad idag

  Hoppas innerligt att att Liverpool går för Zarate. När han är på humör är det en brutalt sevärd spelare. Kan King Kenny röra om lite i skallen på han skulle det kunna bli guld värt

  Reina
  Glen Johnson Jamie Carragher Daniel Agger Jose Enrique

  Charlie Adam Steven Gerrard

  Luis Suarez Stewart Downing
  Mauro Zarate

  Andy Carroll

 5. Får vi pengar + Sturridge så tycker jag det är självklart att sälja Meireles!

  • bspringsteen: Jag ser det lite så här; Om Liverpool kan få en BRA ung anfallare och en BRA ung mittfältare för det som Meireles och N’Gog tillsammans inbringar, så har man gjort en lyckad rockad.

 6. @bspringsteen. ”Vill aldrig ha tillbaka en spelare som lämnat Liverpool. Nej tack Benayoun du hade din chans!”

  Vad spelar det för roll hur bra en spelare är, läs dina egna ord. Du skriver själv att du aldrig vill ha tillbaka en spelare som lämnat Liverpool. Nu är det bara du som är löjlig, erkänn istället att det bara blev lite fel det du skrev. Det är skillnad på att skriva något men mena något annat.

  Annars tycker jag Meireles förtjänar att stanna kvar, han känns ju onekligen lojal när han inte får ett förnyat kontrakt och han klagar inte. Klasspelare.

 7. Tror dom flesta är väldigt delade i den här frågan. Om det skulle vara så att Chelsea kom med ett förslag på ungefär £7m + Sturridge tror jag det skulle vara svårt att tacka nej till med tanke på talangen som Sturridge besitter. Han skulle vara riktigt bra i Liverpool tror jag. Men, det finns som sagt ett väldigt stort men i det här. Skulle vi sälja Meireles har vi ingen riktig offensiv kreatör. Vi hade 2 stycken som jag tycker skulle ha den rollen, dessa 2 är just Meireles och den andra var Aquilani. Med Aquilani såld är det bara Meireles kvar. Tror kanske att Gerrard kan ta den rollen också, men inte på samma sätt som Meireles eller Aquilani hade gjort det.

  Som sagt, riktigt svårt. Tur att man själv inte ska behöva ta dom besluten om vad som är bäst och framförallt uttagningarna.

 8. Vill klubben nå topp 4 måste truppen vara riktigt bred. Vi måste ha x antal ”stjärnor” utanför startelvan om vi ska nå detta mål. Skador och avstängningar kommer och då måste fullgoda ersättare finnas. Meireles är enligt mig en startspelare och om inte det en grym spelare att spela när andra är borta. Snälla behåll!!

 9. Känns inte som att vi har råd att bli av med både meireles och cole utan att få in någon ersättare på det offensiva mittfältet när vi inte vet hur vår kapten kommer hålla. Vår bänk skulle i så fall bli ungefär lika usel som de tidigare åren och det tror jag inte är meningen, båda dessa spelarna tror jag hade gjort sig bra i ett pass-and-move spel också som vi nu verkar satsa på.

  Benayoun är visserligen också en spelare som borde fungera på ett liknande vis men han känns ändå för mig som ett avslutat kapitel för liverpool, drömförstärkningar hade fortfarande varit hazard eller affelay vilket dock känns väldigt avlägset. Bryan Ruiz som det ryktades om vill jag verkligen inte ha, då hans spelstil inte alls verkar vara något som passar i ett pass-and-move spel.

  Summan av kardemumman blir ändå att ska vi sälja av två av våra kreativa mittfältare måste vi ha in någon bättre annars känns det inte värt för mig, men jag är övertygad över att kenny & damien inte kommer ta något beslut som försämrar laget. Värvningarna hittills har varit flawless i mina ögon, enrique vilket klipp!!! Kommer rankas som ligans #1 tillsammans med baines efter denna säsongen. Jag är 100 procent säker på att liverpool kommer sämst 4a i år. Det är bara att hoppas på att arsene är för snål för att punga upp cash till några klassnyförvärv innan fönstret stänger, då kan en konkurrent vara borta redan i januari, sedan om modric försvinner utan att de får in någon förstärkning för tottenham ser dem också riktigt försvagade ut samtidigt som vi har enormt sparkapital i gerrard. Lucas spelar som en gud på defensiva mittfältet och kommer inom något år rankas bland de bästa i världen på positionen. Detta är pånyttfödelsen för Liverpool som gör att vi faktiskt hamnar top4 och inte bara kallas BIG4.

  Pelle tror du vi kommer få in någon mer spelare än coates, borde det inte ryktas flitigare vid det här laget i så fall om de spelarna? För det kan väl inte vara möjligt att vi är intresserade av en spelare som vi löser natten till onsdag utan att det blivit kraftigt hintat av folk på twitter etc och i så fall borde det väl hålla på redan nu.

  Angående Bellamy är jag delad, kvittar egentligen om vi får han eller inte i mina ögon ifall han får en rimlig lön för att agera inhoppare. Hellre ser jag någon annan mer permanent lösning för framtiden, men finns inte den spelaren tillgänglig så får vi väl vänta tills nästa fönster och då duger bellamy tillsvidare.

  Än annan tanke är att jag hoppas verkligen inte vi lånar ut Cole till lille så att de kan sälja hazard till arsenal, typ att vi tjänar på att behålla Cole och betala lite extra för honom än det scenariot.

  • coffe, Jag tror på fler nyförvärv. Cole och N’Gog kan mycket väl komma att ersättas av EN spelare som kan spela både anfallare och ytter. Ruiz och Bellamy är exempel på en sån spelare. Jag älskar inte Ruiz, men så himla dålig är han inte. Han har bra bollkontroll och är skicklig på att spela sig ur situationer. Skulle säkert kunna vara en utmärkt squadplayer, men han är absolut ingen världsklasspelare.

   Om Meireles lämnar känns det givet att ersätta honom med en allroundskicklig mittfältare. Dagens Liverpool säljer inte någon spelare som spelar regelbundet utan att ersätta de. Och det blir naturligtvis extra lätt i det här fallet, med tanke på att Meireles kommer att inbringa en stor transfersumma. Visst är det lite tid kvar innan transferfönstret stänger, men många klubbar har otroligt svårt med ekonomin och skulle säkerligen välkomna bud på sina spelare.

   Jag har alltid gillat Benayoun, men han är 30+ och var skadad nästan hela förra säsongen. Den spelarprofilen, så att säga, är ingenting som jag vill ha till Liverpool. Oavsett hur mycket jag gillar spelaren i övrigt.

 10. pelle2x,

  Du sa nej till Afellay. Vad tror du om Hazard, kan det bli någon affär där? Samtidigt som Cole går åt motsatt håll.

  Om du snabbt skulle lista upp vilka som lämnar och vilka som troligtvis kommer, hur skulle den listan se ut?

  • Emil, Jag vill inte se Afellay i Liverpool men det betyder ju inte att han inte kommer. Transferfönstrets sista dygn är alltid svårt att förutspå, jag tänker inte ens försöka den här gången 🙂

 11. Hazard i byte mot Cole, det känns väl som ett rätt okej byte?…

 12. Nu har vi skapat en bra relation genom att låta dom låna Cole. Nu blir det lite enklare att köpa Hazard i januari. 🙂

  Säljs Miereles som jag verkligen inte hoppas att han gör så tror jag som Pelle att det kommer en ersättare. Finns inte en chans att dagens Liverpool kommer att gå med på att försämra truppen.

 13. Sista dygnet är så sjukt kul och spännande nästan som väntan på julafton:D

 14. Får vi Sturridge + £7-10miljoner för Meireles så JA TACK! Hoppas och tror på 2 offensiva värvningar bortsett från Coates. Och om nu det blir nån affär mellan Liverpool och Chelsea angående Meireles respektive Sturridge och pengar så räknas de som en värvning…

  Sen får man hoppas på en riktig ”BOMB” värvning imorn som får alla att tappa hackan..

  Kanske Hazard, Cavanni, Van Persie, Affelay eller varför inte Pedro?
  Eller va tror du Pelle? Vilken spelare bortsett från Coates och Sturridge ligger närmast en flyt till vår underbara Anfield.
  Själv hoppas man på att imorn när fönstret stänger så har vi gjort detta…

  IN; Coates, Sturridge & Hazard.
  UT; Cole, Ngog, Meireles,
  Poulsen & Degan.

  • Arash, Ja självklart hoppas jag på en bomb, men vi får väl se. Det verkar som att Roma och Lyon är överens om en övergångssumma på 10m euro för Pjanic, det tycker jag definitivt vore en bra spelare att värva om Meireles säljs.

 15. Ngn som vet när låne fönstret öppnar i England?
  Vill minnas att det är dom 2 sista veckorna i september. Men ej säker.

  Tänker närmast på Degen, Dansken & Jones om dom skulle lyckas hålla sig kvar 2 dygn till.

  • Kalle: Degen har 1 år kvar på sitt kontrakt. Det troligaste är att Liverpool köper ut honom. Som free agent får han skriva på för en klubb när som helst oavsett om fönstret är öppet eller inte.

 16. Arash:

  Cavani känns ju knappast som den rimligaste värvningen…

 17. Om Cole vill till Lille och Lille vill ha Cole, samt om Lille kan tänka sig att sälja Hazard om Cole kommer borde väl Liverpool kunna erbjuda Cole + pengar för Hazard? Visserligen kanske inte Lille vill betala Coles höga lön men då tycker jag att Liverpool ska betala en mellanskillnad till Cole för att bli av med honom.
  För om det underlättar för en övergång med Hazard till Liverpool är det bara att köra alla dar i veckan!!

  • Kingpin, Det är inte särskilt troligt att Lille överhuvudtaget överväger att sälja Hazard nu. I bästa fall kan Liverpool få en ”first-option” på Hazard. Angående Coles lön, nej vi kan anta att varken Lille eller någon annan är beredd att betala hela, jag tror nog att Liverpool kommer att stå för åtminstone en tredjedel av den…

 18. Rätta mig om jag har fel, men visst har det ryktats om att Arsenal har en s.k first-option på Hazard? (Ingen aning om de var någon tillförlitlig källa)

 19. Enligt Suarez facebook har nu Coates skrivit på.

  ”I want to welcome Coates, partner in the uruguayan team, friend and great player who just signed for Liverpool! WELCOME!

  Quiero darle la bienvenida a Coates, compañero de selección, amigo y gran jugador que acaba de firmar por el Liverpool! BIENVENIDO!”

 20. Liverpool have confirmed that they have reached an agreement with for the Danish international Christian Poulsen. The French side has been given permission to talk to Poulsen. (sam dodds på facebook)

 21. med Evian Thonon GaillardLiverpool have confirmed that they have reached an agreement with Evian Thonon Gaillard for the Danish international Christian Poulsen. The French side has been given permission to talk to Poulsen. (sam dodds på facebook)

 22. Förhoppningsvis vara han bara övertaggad och kunde inte vänta till det blev officiellt. Någon han kom på att han borde ha väntat på. förhoppningsvis!!

 23. Ja, förmodligen. Har väldigt svårt att se att det skulle spricka nu…

 24. Angående Meireles så tycker jag inte han är oersättlig.

  In med t ex Honda så har vi en bra spelare/tröjsäljare!

 25. Ja. Det är kanske klart. Men man vill kanske ta ett par foton med Sebastian hållandes i den röda tröjan utanför Melwood eller Anfield. Något som det är för mörkt för just nu. Vilket gör att man väntar till imorrn bitti med att offentligöra affären. Men det tänkte inte Luis på och skrev att han var klar. Men just då satt vår käre mysfarbror Kenny vid datorn och såg inlägget och ringde upp sin anfallsstjärna och gav han uppläxning via telefon, vilket gjorde att Luis tog bort inlägget.

  Jag spånar lite såhär på kvällskvisten 😉

  • Davverpool, Enligt uruguayansk media har Liverpool redan tagit de bilderna. Men det finns många olika förklaringar… Ingenting att haka upp sig på. Coates är klar.

 26. haha det var inget seriöst. Lite kvällsspåning bara. Men usch vad fel jag hade. haha

 27. ursäkta om jag spräcker alla drömmar här nu, men Chelsea vill ha Meireles och vi vill ha sturridge? vi värderar Meireles till ungefär 13-15 miljoner pund och Chelsea värderar Sturridge till 20 miljoner pund, vart får alla idéen ifrån att Chelsea ska betala mellan skillnaden, blir det någon affär så kommer det bli vi som får betala Meirelses + pengar