Liverpool och Bayern är överens om övergångssumman för mittfältaren.

Nu uppger flera pålitliga källor – som Dom King på Daily Mail och James Pearce på Athletic – att Bayern München har accepterat Liverpools bud på £27m för Thiago Alcantara.

Paul Joyce på Times understryker att Liverpool vill signa Thiago oavsett hur det blir med de andra mittfältarna i truppen. Det betyder att köpet inte är beroende av att spelare som Wijnaldum eller Grujic säljs.

Sedan tidigare har flera pålitliga källor utanför de brittiska öarna rapporterat att Liverpool och Thiago är överens om kontraktsvillkoren.

Mer kommer senare.

2 kommentarer
  1. Detta betyder nog tyvärr att Brewster försvinner till Sheffield för £25m, hoppas bara att dom har en bra återköpsklausul i kontraktet då jag tror att denna unga herre kan bli en pålitlig målskytt i framtiden.

    Mycket trevlig värvning, frågan är bara hur Klopp tänker kring speluppbyggnaden. Idag går ju det mesta spelet via vår backlinje, sett till assister så är det ju stor övervikt på assist från ytterbackarna + att våra tre där framme så klart assisterar varandra. Är tanken att mer kommer gå via mittfältet nu eller kommer Thiago mer bli en lyxigare variant av Gini?

Kommentarer är stängda.