Enligt pålitliga BBC Sport är Kenny Huang en av åtskilliga budgivare på Liverpool.

Förra veckan kom hela sex bud på klubben. Dessa bud håller på att utvärderas av Martin Broughton och Barclays Capital.

Huang vill slutföra en affär inom två veckor, vilket också är hans deadline. Detta med anledning till att han vill hinna investera i spelartruppen innan transferfönstret stänger. Huang vill dessutom bygga en ny arena så fort som möjligt, menar BBC.

Det är oklart vilka som har kommit med de andra fem buden.

6 kommentarer
  1. Man är lite kluven när det gäller hur snabbt man vill att det ska gå, helst vill man ju se lite nya storspelare in men man vill ju inte ha en nyfloppägare heller bara för att man rusade fram. Gäller att skyndalångsamt helt enkelt

  2. Först och främst måste jänkarna acceptera budet innan vi kan börja nämna potentiella spelare till pool

  3. Nej Peter, Jänkarna har inget att säga till om längre utan det är Barclay och Broughton som bestämmer till vem de ska sälja klubben.

  4. Officelt har dom ingeting att säga till om, men sen vet ju inte vi dödliga vad som händer bakom scenerna men får hoppas RBS och Brighton håller sitt ord när dom har sagt att det är dom som bestämmer äver vem som köper klubbe så inte jänkarna mjölkar klubben ännu mera.

    Det är mycket mera attraktivt för kinesen att köpa klubben innan luckan stängs då han kan påverka saker direkt med finans muskler

Kommentarer är stängda.