Enligt The Daily Mail kommer Roy Hodgson att få friheten att peka ut vilka transfer targets som helst om Kenny Huang köper Liverpool.

Huang vill genomföra köpet innan transferfönstret stänger, och han ämnar att införskaffa flera spelare av absolut världsklass. Hodgson identifierar spelaren, och sedan kommer klubben att kolla närmare på saken. En källa sa: ”It could be Lionel Messi, and every effort would be made to sign him. This guy is deadly serious about taking over and wants it done this month so Roy can significantly improve the team and go into the season with a realistic chance of winning something.”

Samtidigt skriver The Daily Express att Hodgson kommer att få en ”huge transfer kitty” om Huang lyckas genomföra ett köp av klubben, och att kinesen vill genomföra köpet snarare ”inom dagar och inte veckor”.

11 kommentarer
 1. Det jag läst om Kenny är att han är en man med långsiktiga planer, han köpte bla 15% av Cleveland för att lära sig mer om basket och kunna utnyttja det för att hjälpa Kineskiska spelare och klubbar, det är likadant när det gäller Liverpool, han anser att PL kan lära Kinesiskt fotboll oerhört mycket och det finns en enorm potential i Asien där Liverpool skulle kunna få oerhört många supporters osv.

  YNWA!

 2. Men det är ju så THB ett tag ville den förredetta flykting presidenten av Thailand Thaksin skulle köpa Liverpool för att hämta spelare från Asien och att de hade kunnat komma ditt på träningsläger enkelt.

 3. Ett litet tillägg in med Dzeko om Kenny vill ge Roy en stor transferbudget 😀

 4. Det är bra med nya pengar, och rejält med dem. Bara vi inte blir som City som köper alla spelare på marknaden till överpris tre år i rad…

  Sitter med fjärilar i magen och hoppas på ett par nya lekkamrater åt Torres och grabbarna.

  GO REDS!!!

 5. Fan! Skulle vara sjukt roligt om liverpool kunde köpa in 1-2 världsspelare.

 6. Vilka spelare skulle vi kunna tänkas köpa in om nu Huang skulle bli ny ägare? Zlatan möjligtvis, säga vad man vill men hans storlek skulle nog passa i PL bättre än LaLiga och jag tror faktiskt Barcelona skulle vara villiga att släppa honom.

  En drömvärvning skulle ju vara Fabregas men det är jäkligt långsökt.

  • Jag tror att Honda och Agüero blir aktuella om Huang köper klubben.

 7. Tror också det 1. Honda är den bästa asiatiska spelaren och aguero är oerhört populär men jag hade velat se Yoann Gourcuff.

  • Ja, han är såklart också bra. Oavsett vad som händer på ägarfronten är vänsterback och anfallare viktigast, men det är förstås skillnad på Konchesky och Coentrao, och Ruiz och Agüero… Blir en helt annan klass på värvningarna med mycket pengar.

 8. Herregud vad exalterad jag blir av att läsa detta! Snälla, låt detta som står vara sant 🙂

Kommentarer är stängda.