För några år sedan räknades journalisten Chris Bascombe som den allra pålitligaste källan vad gäller nyheter om Liverpool FC. Det gör han inte längre.

Numera jobbar Bascombe åt den ökända tidningen News of the World. De skriver otroligt mycket skit i den tidningen, och Bascombe är inte lika pålitlig som tidigare, man han är heller helt värdelös som vissa försöker göra gällande.

Förra sommaren var till exempel Bascombe först med att avslöja att Robbie Keane var på väg till Liverpool. Han har uppenbarligen kvar vissa kontakter.

I morgondagens News of the World – som nyss publicerades på deras hemsida – kan man läsa att Xabi Alonso är på väg ut från Liverpool och Carlos Tevez på väg in.

Enligt tidningen vill Alonso lämna klubben, trots att Benitez vill behålla honom. Relationerna mellan Alonso och Benitez ska inte vara vad de en gång var, på grund av förra sommarens Gareth Barry-saga.

Nu ska Alonso till och med vara beredd att lämna in en skriftlig transferbegäran, enligt Bascombe, som även hävdar att Real Madrid är favoriter till att värva Alonso i sommar.

Så, vad ska Liverpool göra med pengarna? Jo, de ska man använda till att köpa Carlos Tevez.

Lite mer om Tevez: Enligt The Mirror hörde sig Tottenham för om Tevez, men de fick svaret att han är på väg till Liverpool.

Om man ska tro på media verkar det troligt att Tevez kommer att spela för Liverpool nästa säsong.