Nu har inte Mario Balotelli spelat för Inter i någon av lagets sex senaste matcher.

Killens säger själv till Chiambretti night att det beror på att han vägrar be om ursäkt till Mourinho.

Mourinho säger i sin tur till RAI att det är upp till Balotelli om han kommer att spela i helgens match mot Bologna. Portugisen tillägger att det inte är någonting personligt mellan honom och Balotelli, utan att det är mellan Balotelli och klubben. Yeah, right.

Det är med andra ord två extrema envisa och tjurskalliga individer som vägrar ge sig. En ganska märklig historia – ja, en riktig såpa. Bisarrt men ändå fascinerande att den typen av bråk återfinns även på elitnivå.

Det är lite förvånande att Mourinho inte kan hantera Balotelli. Killen är trots allt bara 19 år och har knappast haft det bästa förutsättningarna för att lyckas.

Okej, Balotelli har talang i massor, men han har även ovanliga problem i privatlivet, och blir utbuad av rasister lite överallt i Italien. Jag kan faktiskt förstå att han tappar fattningen ibland.

Det underlättar ju inte precis att Balotelli har den ökände pratkvarnen Mario Raiola till agent. Om det är något agent som verkligen kan snacka skit, så är det ju Raiola.

Skulle tro att Balotelli kommer att jubla högst av alla om Mourinho lämnar Inter i sommar… Därför att om Mourinho blir kvar, lär Balotelli vilja lämna Inter.

Trots Balotellis attityd är jag övertygad om att många klubbar skulle vilja värva honom. Hans potential är fruktansvärt stor, och han kommer säkerligen att mogna med tiden. Och han skulle säkert bli mer harmonisk i ett annat land än rasismens Italien, och med andra medier omkring sig än de italienska som verkar bedriva någon sorts häxjakt mot honom.

* * *

UPPDATERING:

Enligt Sky Sport Italia har Balotelli och Mourinho slutit fred. Detta efter ett möte idag.

Det återstår väl att se hur länge den håller den här gången…

* * *

Samtidigt påstår The Daily Mail att Inter har bjudit Balotelli för Steven Gerrard. Inter värderar båda spelarna till omkring £30 miljoner.

Vidare skriver tidningen att Inter planerar att sälja Balotelli, oavsett om Liverpool accepterar budet eller ej.

1 kommentar
  1. En ung svart antonio cassano? =)

Kommentarer är stängda.