[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool kommer att försöka övertala Andrea Pirlo om att skriva på för klubben (The Daily Mail).

Liverpool har budat £7 miljoner på Mateo Kovacic men måste höja till åtminstone det dubbla om man ska signa kroaten (The Daily Mail).

Liverpool leder dragkampen om Christian Benteke, men man kan få konkurrens av Arsenal och flertalet tyska klubbar. Benteke skulle kosta omkring £30 miljoner. Tim Sherwoods möjligheter att agera på transfermarknaden kompliceras dock av att Aston Villa är på väg att byta ägare, då Chelseas tidigare VD Paul Smith leder en grupp som förhandlar om att köpa klubben (The Daily Mail).

* * *

Liverpool kommer att intensifiera sitt intresse för Borussia Dortmunds snabba anfallare Pierre-Emerick Aubameyang. Förhoppningen är Aubameyang ska vilja röra på sig nu när Jürgen Klopp lämnar (The Mirror).

Liverpool hoppas fortfarande värva Danny Ings (The Mirror).

Roma tror att de kommer att signa Glen Johnson, men West Ham visar också intresse för honom (The Mirror).

Glen Johnson befinner sig i förhandlingar med West Ham. Carl Jenkinson har gjort en bra säsong, men denne är endast utlånad till West Ham och kommer att återvända till Arsenal när säsongen är färdigspelad (The Sunday People).

Kolo Touré kan också vara på väg att lämna Liverpool. Ivorianen har uttryckt intresse för att vilja spela för en fransk toppklubb (The Sunday People).

* * *

Manchester United är intresserade av engelska talanger i form av Demarai Gray och Saido Berahino (The Sunday People).

Tottenham kommer att kräva £30 miljoner för Hugo Lloris om Manchester United knackar på dörren. Louis van Gaal har identifierat Lloris som den målvakten som helst ska efterträda David de Gea om spanjoren säljs till Real Madrid (The Sunday People).

Manchester City måste betala £45 miljoner om de ska signa Kevin de Bruyne i sommar. Belgaren är Citys ’top target’, men de kommer troligtvis få konkurrens av PSG (The Sunday People).

* * *

Manchester City tror att de kommer att lyckas rekrytera Pep Guardiola i sommar (The Mirror).

Alex Song kommer att lämna West Ham i sommar. Londonklubben hoppas kunna ersätta honom med en storvärvning (The Mirror).

7 kommentarer
  1. Ett riktigt anfallsrykte. Dock ställer jag mig väldigt tveksam till om han hade velat komma till oss. Han har väl en ung son i Tyskland med?

  2. 1) varför skulle Arsenal vilja ha Benteke? Skulle vara märkligt. 2) Om Guardiola drar så går Klopp till Bayern eller är han för mkt dortmundist för det?

  3. Varför skulle vi vilja ha Pirlo?

    • Känner lite samma, det skulle väl vara ifall vi väljer att gå tillbaka till diamanten vi använde ifjol, där Pirlo isåfall skulle ta Gerrards roll som spelfördelare. Har dock svårt att se honom passa hos oss i någon annan uppställning, med tanke på att han inte är väldigt benägen att vara med i presspelet, och precis som Gerrard inte riktigt har orken eller snabbheten som krävs i världens(?) snabbaste liga.

  4. Känns väl inte som att Aubemeyang är lösningen på topp och samma gällande Pirlo på mittfältsrollen… Väldigt tråkiga rykten som cirkulerar för våran framtids skull…

  5. Alex Song/aubemeyang/milner/ings + någon ”toppspelare”.
    Får vi dessa har vi gjort ett bra fönster i mina ögon. Låt silly börja redan nu, resterande matcher känns som en transportsträcka

  6. 30m för Benteke, när vi hade Carroll… Även om han gör mål har jag oerhört svårt att se honom passa in i BRs spelsystem med rörliga anfallare likt Suarez och Sturre. Pirlo?? Kommer inte överleva tempot i PL även om han fortf är duktig på set pieces.

Kommentarer är stängda.