Borussia Dortmunds stjärnanfallare kan flytta nästa månad.

Enligt Bild kan storstjärnan Pierre-Emerick Aubameyang vara på väg att byta klubb redan i januari. Orsaken är att Aubameyang har hamnat på kant med lagkamrater i Borussia Dortmund, vilket gör att hans framtid i klubben är osäker.

Bild uppger att AC Milan, Liverpool, Everton och Chelsea är intresserade av Aubameyang. Prislappen ska ligga på €50-60 miljoner.

* * *

Steven N’Zonzi fick nyligen Sevillas tillåtelse att åka till London för att träffa sin son, samtidigt som hans representanter fortsätter att förhandla med PL-klubbar. Everton, Arsenal och Juventus är intresserade, men de sistnämnda hoppas signa Emre Can från Liverpool istället (Daily Mail).

Everton har hört sig för till Arsenal angående Theo Walcott, vars speltid har varit begränsad under säsongen (Daily Mail).

Manchester United hoppas köpa loss Danny Rose antingen i januari eller nästa sommar. Övergångssumman kan landa på så pass mycket som £50 miljoner (Daily Mail).

1 kommentar
  1. All in på Auba och som 1892 skrev; fortsatt rekrytering till backlinjen från busshållplatserna på väg till match. GO GO GO!

Kommentarer är stängda.