Arsenal är i långt gångna förhandlingar med Birmingham rörande Scott Dann. Arsenal är villiga att betala £6 miljoner för Dann, men Birmingham vill ha £10 miljoner. Efter en tids förhandlingar uppges klubbarna vara nära att komma överens om en prislapp. Liverpool, Stoke och Sunderland är också intresserade av Dann (GOAL.com).

Arsenal scoutade nyligen i Scott Dann i en vänskapsmatch mellan Birmingham och Tottenham. Liverpool är också intresserade av Dann. Förra fredagen scoutade både Liverpool och Arsenal en annan engelsk mittback – nämligen Gary Cahill (The Daily Mail).

Tottenham förbereder ett stort bud på Portos brasse Hulk. Ett hinder för en övergång kan vara att Porto kan komma att tappa Radamel Falcao till Atletico Madrid – som vill spendera pengarna de fick för Agüero – och Porto är knappast beredda att sälja båda sina stjärnor (The Daily Mail).

Chelsea är beredda att inkludera Yossi Benayoun i budet på Luka Modric (The Daily Mail).

David Trezeguet är aktuell för Swansea (L’Equipe).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Falcao skulle vara perfekt i Athletico Madrid tror jag! 😀

 2. Hur stor sanning är det i Hulk-ryktet? Skulle bli väldigt nervös om han gick till någon av våra konkurrenter!

 3. Om Dann går till Arsenal vem är LFC intresserade av då?
  Har en känsla av att intresset för Cahill har svalnat något.
  Dels pga prislappen, men även av hans löneanspråk.

  Dessutom bara en liten notis i kanten är inte Dann lite för gammal för Wenger?
  Han är ju trots allt myndig….

  Jag trodde inte Arsenal köpte spelare över 18 längre!

 4. varför drar vi inte i Coates? han är en av dom större Back talangerna jag sett på senare,har du hört något om att vi är länkade med honom pelle?

  • daniel, Coates har ryktats till Liverpool i uruguayansk media men han ryktas framförallt till Manchester City. Ett hinder för honom skulle kunna vara svårigheter att få arbetstillstånd i Storbritannien.

   Cribe, Coates är en 196 cm lång mittback som är riktigt stark. Oväntat snabb med tanke på storleken och klart godkänd med bollen. Jag tycker att han påminner en hel del om en viss finländare som spelade i Liverpool för några år sedan.

 5. Jag känner inte till så mycket om Coates, men många nämner honom som en stor talang.
  Kan man få lite info om honom?

 6. Varför lägger vi inte bud på Ryan Shawcross, han är väl en riktigt bra mittback? Och annars så har ju faktiskt Mertesacker öppnat för Premier League samtidigt som Bremen kan vara beredda att sälja. Skulle vara en dröm att ha Mertesacker i laget 🙂

 7. Starka rykten om det nu. Pelle kommer snart med en artikel gissar jag på. 🙂

 8. sägs att han ska ha sin läkarundersökning imorgon, tror även NUFC gjorde klart med sin ersättare denna kväll.

 9. Cribe, han är långt ifrån att bara vara lång! En kapten som skapar lugn i försvaret och är en toppklassförsvarare! En av hans styrkor är just huvudet, och han är en kämpe men får ändå inte en massa kort. Känns som han och Agger (skadefri) skulle kunna bilda ett av Premier Leagues bästa mittbackslås.