Liverpool har signat Jose Enrique (Twitter).

Enrique är nära Liverpool (Twitter).

Liverpool har gjort en informell förfrågan rörande Gary Cahill. Klubben pratade med hans agent Frank Trimboli idag onsdag (Twitter).

Både Liverpool och Arsenal närmar sig bud på Scott Dann. Liverpools bud är beroende av en spelarförsäljning, medan Arsenals bud är beroende av Wengers beslut (Twitter).

För mer exakt info om Twitter-källorna se twitter.com/pelle2x

* * *

Bolton är beredda att höja budet på David N’Gog till £4 miljoner. Fransmannen har ingen huvudroll i Kenny Dalglishs planer och några säsonger utan särskilt mycket speltid har gjort honom angelägen om att flytta. Liverpool värderar N’Gog till omkring £5 miljoner och förkastade Boltons första förfrågan, men Bolton är beredda att höja sitt bud och kommer att försöka genomföra en övergång. Dalglish vill inte tappa N’Gog, då han betraktas som en bra spelare att ha som backup, och skotten har heller ingen omedelbar ersättare på gång (The Mirror).

Norwich är den senaste klubben att visa intresse för Daniel Ayala (The Daily Mail).

Liverpool och Arsenal är intresserade av Scott Dann. Liverpool ser ut som en troligare nästa klubbadress än Arsenal för Dann (The Guardian).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Hoppas hoppas vore kanon men Enriqe och Cahill även om jag föredragit Subotic 🙂

 2. Enrique in och N’gog bort. hoppas det fullbordas!

  Vad gäller mittback är jag ganska osäker på både Cahill och Dann. Känns inte som att någon av dem går direkt in i en startelva riktigt. En annan mittback jag kom att tänka på är Rolando från Porto. Ryktades inte han ett tag till Liverpool? Vad säger vi om honom?

  • V.H: Det känns även som att Insua borde säljas direkt när Enrique skriver på…Rolando är mycket bra, en komplett mittback, men dessvärre är ju Porto mycket bra på att ta betalt för sina spelare.

 3. Jag lägger mina pengar på Cahill där Ngog ingår i dealen + El Zahar…

 4. För mig vore ändå Jack Rodwell klockren på mittbackspositionen samtidigt som han kan användas på det centrala mittfältet. Inte för att det behövs just nu kanske men det skadar ju aldrig att han är all-round…

  Är ju allmänt känt att Everton inte har ett öre och behöver sälja för att kunna värva, så skulle Moyes & Co. få in ett bud på Rodwell från oss tror jag att de skulle fundera på det. Vet inte vad han skulle kunna vara värd men ett bud i klassen kring £15M kanske skulle räcka? Nu kanske jag är ute och cyklar men det låter rimligt i mina öron.

  Annars är det väl Dann jag föredrar av de två engelska nämnda! Cahill så slarvig och nonchalant ibland och det är det sista vi behöver, misstag avgör ofta dagens fotboll och dessa ska minimeras!

  • ES, Vi får se med Rodwell. Jag tror fortfarande att han är mer aktuell än vad tidningarna hävdar. Han kan mycket väl bli högaktuell om Meireles säljs.

 5. Pelle: vad tycker du om samba? hade han hållt klassen i ett liverpool försvar?

  • Emil, Jag tycker att Samba är bra, men inte riktigt tillräckligt bra för t.ex Liverpool. Men han är helt klart en bättre version av Kyrgiakos, om man ska jämföra honom med någon av Liverpools nuvarande spelare.

 6. läste inatt på twitter en massa om en kille som föreslog SWP som vår kantspringare, och han hade fan rätt i allt han sa (förutom SWP) vi behöver en springare till som kan komma in när alla är trötta och visa snabbhet, + vad händer om downing skadar sig? då är vi tillbaks på ruta 1! vi behöver en till! är det någon som håller med mig?
  dessa borde finnas på listan,

  Mata/Martin/Marin/Lennon/Götze och Turan som blev såld till madrid, rätt skönt så slipper vi bli länkade med honom för 15325 året i rad

 7. Det gick ju åt helvete, men jag provar igen. Någon som vet någonting om FA:å beslut angående helgen. Skulle annonseras idag, någon som vet tid?

 8. någon gång på eftermiddagen, det kan komma att bli imorgon till och med om de inte kommer fram till ett beslut idag. men det är troligtvis bara london klubbarna som är i fara, vi är nog säkra när det gäller detta beslut

 9. Carra, Agger, Skrtel, Kelly Wisdom, Kyrgiakos, Wisdom, (Coady) Såvida inte någon säljs så vore det rätt ologiskt att plocka in en till mittback om Enrique säkras. Dags att lägga pengarna på lite spetskvalité offensivt.

 10. Johnny: Carra håller , Agger i princip alltid skadad, Skrtel skadad, Kelly är grymt bra men undrar om han inte ska vara ytterback, Kyrgiakos platsar i div 10, Wisdom kan jag inget om.
  Det jag menar är att en mittback är i akut behov. Ytterbackar har vi och Enrique är onödig, men en eller helst två bra mittbackar måste in.

 11. Skrtel missade väl typ en match förra säsongen? eller spelade han till och med alla?

 12. POol

  På vilket sätt är Enrique onödig?
  Aurelio är nästan alltid skadad, Insua är inte önskvärd och
  Robinson är väldigt orutinerad och dessutom ung. Inte schysst att lägga sådant ansvar på honom.

  Vill ha en naturlig vänsterback med en naturlig vänsterfot då allt blir så mycket bättre och det gör att Johnson går bort. Dessutom är han mycket bättre på högerbacken.

  Så ja vi var i akut behov av en vänsterback!

  Om några år är Robinson redo att vara förstaval eller spela majoriteten av matcherna i PL, men inte nu. Och om vi ska nå en topp 4 plats så behöver vi en bra vänsterback och det är Enrique!

 13. Aurelio, Flanagan, Robinson, Kelly, Johnson, Plus Enrique. När ska våra talanger få spela?

 14. När de är redo och kan tillföra tillräckligt mycket kvalité!
  Robinson kommer under större delen av året agera back-up åt Jose och Flanno är visserligen bara tredje val bakom Kelly och GJ.

  De är bara 17 och 18 år. Deras chanser kommer.
  Vi har inte råd att spela in dom bara för att de behöver matcher. Det är
  ett väldigt viktigt år när vi måste in i CL igen.

  De kommer få spela i cuperna och ev. om det blir skador.

  Aurelio kommer alltid gå sönder och nu är GJ skadad samt att Kelly blir skadad lite då och då. Så de får nog några matcher här och där.

  Annars får vi låna ut dom kanske inte den här säsongen, men nästa säsong…

 15. Jag hoppas få se dem båda och Kelly som Liverpools ytterbackar i framtiden. Kelly gjorde en otrolig match mot Valencia och han får gärn ersätta johnson snart.

 16. Jag tror nog att Liverpool har planer på att skola in båda som Liverpools framtida ytterbackar.
  om 2-3 år tror jag nog båda är tilltänkta startmän framför allt Robinson som jag ser som den större talangen framför Flanagan.

  Jag tror att de planerar att spela Enrique 2-3 säsonger och sen när han är etablerad och spansk landslagsman samtidigt som Robinson är redo så tror jag LFC tänker sälja Enrique till Barca/Real och tjäna en bra slant på den affären…

  Dessutom tror jag Kelly kommer bli en framtida mittback och jag samma resa som Carra gjorde…

 17. Liverpool FC confirmed today that they had agreed a fee with Newcastle United for the transfer of Jose Enrique.