Flera tidningar hakar på Twitter-ryktena som gör gällande att Liverpool har återupplivat sitt intresse för Scott Dann.

Kenny Dalglish vill göra Dann till sin femte sommarvärvning. Dann värderas till £8 miljoner (The Daily Star).

Liverpool är beredda att föra fortsatta förhandlingar med Birmingham rörande Dann. Arsenal skickade scouter till förra helgens ligapremiär mot Derby, men dessvärre spelade inte mittbacken i matchen. 24-åringen hoppas att hans framtid ska avgöras snart och Liverpool är intresserade (The Daily Mail).

Reading och WBA är nära att komma överens om en övergångssumma på omkring £7 miljoner för Shane Long (The Daily Mail).

Chelsea och PSG är intresserade av Alvaro Pereira. Liverpool visade intresse för uruguayanen, men avskräcktes av hans prislapp på £15 miljoner. Hans fina prestationer i Copa Ameriac gör att Porto numera hoppas få £25 miljoner för honom (The Daily Mail).

AC Milan överväger att signa Didier Drogba (The Daily Mail).

Arsenal har intensifierat sitt intresse för Gary Cahill sedan Thomas Vermaelen åter igen blivit skadad. Arsene Wenger vill signa en dominant PL-erfaren mittback. Everton tackade nej till £12 miljoner för Phil Jagielka, och kräver omkring £18 miljoner för att släppa honom, vilket Wenger anser är alldeles för mycket med tanke på hans ålder. Dessutom har Blackburn tackat nej till Arsenals bud på £8 miljoner på Chris Samba. Arsenal är även intresserade av Scott Dann, men Cahill ser ut att vara det hetaste spåret för tillfället – Arsenal har till och med scoutat honom över 20 gånger. Cahill har en klausul på £17 miljoner i sitt kontrakt, men Wenger är mycket väl medveten om att mindre än ett år återstår av kontraktet, och hoppas således kunna signa Cahill för mindre än de £17 miljonerna (The Daily Mail).

* * *

Liverpool har accepterat Hulls bud på £850 000 för Daniel Ayala. Parterna är ännu inte överens om kontraktsvillkoren, men en övergång har komplicerats ytterligare av att Swansea har gett sig in i leken (This is Hull).