[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Krisztian Adorjan från Liverpool till FC Groningen (lån).
– Josip Ilicic från Palermo till Fiorentina.
– David Trezeguet från River Plate till Newell’s Old Boys (ettårslån).

* * *

* * *

Liverpool har kontaktat Valencia och klargjort att man är intresserade av att låna Aly Cissokho, som Valencia är villiga att skeppa (The Liverpool Echo).

* * *

Arsenal har budat £40 miljoner + 1 pund för Luis Suarez. Detta eftersom de trodde att de trodde att den summan skulle aktivera hans utköpsklausul – men istället har Liverpool tackat nej till budet (The Liverpool Echo, The Times, BBC Sport, The Guardian, The Daily Mail).

* * *

Arsenal är beredda att ge Suarez en veckolön på £150 000 (The Mirror).

* * *

Liverpool värderar Suarez till närmare £50 miljoner och såvida man inte mottar ett sådant bud – samt mottar en skriftlig transferbegäran – kommer man inte överväga att sälja uruguayanen (The Liverpool Echo).

* * *

* * *

Arsenal har lagt ett bud på sammanlagt omkring £42 miljoner på Luis Suarez (The Daily Mail).

Arsenal har lagt ett nytt bud på Suarez. Detta bud ligger på £35 miljoner + £7 miljoner i eventuella prestationsbaserade tillägg (GOAL.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Det är komiskt vilka absurda bud Arsenal kommer med.
  Vet inte om jag ska skratta eller gråta över deras tragiska beteende.
  Är de verkligen intresserade av Suarez får de börja på minst £50 miljoner innan Liverpool ens bör börja förhandla.

 2. Om de inte finns en klausul, vilket vi kommer få reda på snart, bra att de är någon som trissar upp priset om han nu vill bort.

 3. Det sägs även att arsenal är villiga o ge suarez en lön uppemot 150k pund i veckan för att locka dit honom..

 4. Detta kändes som väldigt dåligt rykte o skriva om från två extremt usla källor… Kan ju lika gärna lägga upp indykaila news här när såna här ”nyheter” postas….

  • Det är dock mer i inlägget än bara Suarez-ryktet.

 5. Tony Barret på TheTimes har bekräftat att inget nytt bud kommit in.

  • Just nu har Barrett egentligen bara twittrat att Arsenal inte har budat £42 miljoner. Behöver inte betyda att de inte har budat £35 miljoner + add ons. Men vi får se vad tidningarna skriver i natt.

 6. Pelle/Jesper; adorjan, är denna ungtupp verkligen någonting att hänga i granen? Inte sett mer än ett par timmar av honom, men aldrig riktigt imponerat på mig. Hajade därför till nu när det stod om en utlåning…

  • Jag tror inte han har någon framtid i LFC, men tror han går till helt rätt liga för att fortsätta sin utveckling.

  • Hans marknadsvärde kan bara höjas av en utlåning.

  • Då är ni med andra ord inne på mina banor. Skönt, bort med lite dödkött iaf

 7. Om Suarez skulle lämna Liverpool för något lag utanför Premier League så visst, jag förstår honom. Men om han av någon anledning skulle gå till ett annat PL lag så skulle jag fullständigt tappa all respekt jag någonsin haft för killen..

 8. Om bale är värd över 70 miljoner hur kan då Suarez vara värd endast hälften?! Visst skandalerna kan dra ner priset en aning, men 60 miljoner minst!

 9. Ni får lägga upp John W Henrys tweet om vad han tycker!

 10. John W Henry, så där, nu steg du i aktning hos mig. Vi måste få ett rykte som hårda förhandlare.

 11. John W Henry. Underbart att ägaren sätter ner foten, dock på ett lite väl underfundigt sätt. Det här jäkla budet oroar ändå lite. Om Suarez börjar trilskas nu om den där mystiska klausulen blir det ett väldigt jobbigt slut på det här fönstret. Skulle vara skönt om Suarez gick ut och sa att det enda laget i England han vill spela för är Liverpool. Känns ändå lite konstigt om han skulle pusha för en flytt till Arsenal. Dom är marginellt bättre än Liverpool och deras Champions plats är ju för det första inte säkrad än, dom måste ju kvala, och även om dom spelar gruppspelet kommer dom aldrig vinna CL och dom kommer aldrig vinna PL kommande säsong. Så jäkla dum kan han väl inte vara?

 12. Det tråkiga med denna klausul är ju att real nu kan lägga ett £40 miljoner + £1 bud för att få förhandla med Suarez. De kommer överens om personliga biten, Suarez lämnar in en transferbegäran och vips tvingas vi sälja Suarez för £40 miljoner. Hade gärna sett att vi fick lite mer för honom men dock hellre 40 av real än 50-55 av Arsenal.

 13. helt off topic men jag undrar om det är någon som streamar matcherna via lfcTV och hur kvalitén är? Bättre att satsa på det den här säsongen än viaplay?

  • Kan man se alla Liverpools matcher på lfcTV? 🙂

  • Under försäsongen? Japp.

 14. Kvaliten är väldigt hög och strömmen är väldigt stabil.
  Dock så har de bara rättigheter att sända träningsmatcherna och vissa reserv och u18 matcher. Alltså inga PL eller cup matcher.

  Highlights kan du förvisso se där, om du nöjer dig med det.

 15. Är det Henry’s fantastiska tweet som får alla röda tummar eller? :S

  • Henrys tweet lades in i en uppdatering imorse. Själva inlägget är ursprungnligen från igårkväll, det samlade på sig massa minus då.