Bolton vill signa David N’Gog. En övergång kan kosta Bolton omkring £3 miljoner (The Bolton News).

Alberto Aquilaninärmar sig en övergång till Fiorentina. Igår var Aquilani i Italien, där han träffade Fiorentinas sportdirektör Pantaleo Corvino. De pratade om en eventuell utlåning till Fiorentina. Aquilanis agent Franco Zavaglia var också närvarande på mötet, där Corvino försökte övertala Aquilani om att sänka sin nuvarande lön på £80 000 i veckan för att kunna genomföra en affär. David N’Gog är också på väg bort från Liverpool. Bolton vill ha N’Gog, men även i detta fall vill de att han ska sänka sin nuvarande lön, som i dagsläget ligger på £40 000 i veckan. Liverpool vill ha £6 miljoner för fransmannen, medan Bolton har inlett budgivningen på £3 miljoner (The Daily Star, The Daily Express).

Aquilani är nära en återkomst till Serie A sedan Fiorentina erbjudit sig att låna mittfältaren. Aquilani har flugit till Florens för förhandlingar. Samtidigt har Bolton kontaktat Liverpool rörande N’Gog, men klubbarna är oense om fransmannens prislapp (The Daily Mail).

Tom Ince är nära en övergång till Blackpool (The Blackpool Gazette).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Läste att Bolton ville ha N´gog och att vi skulle försöka fixa en bytesaffär med Cahill som går motsatt riktning, plus att Shelvey går dit på lån ett år. Det skulle ju va fantastiskt om det skulle gå, vi blir av med N´gog, får in en bra mittback samtidigt som Coyle gör Shelvey till en mycket bättre fotbollsspelare. Vi har ju sett vad han gjort med Wilshere och Sturridge.

  Även om bytesaffären inte skulle ske så tycker jag vi ska göra allt för att försöka få Jonjo utlånad till Bolton. Owen Coyle har ju redan lyckats två gånger, varför inte en tredje?

 2. Jag skulle gärna vilja se Aquilani få en chans i Liverpool, det känns som att han kan spela riktigt bra i år.

  • jawol, Observant där.

 3. Förstår inte grejen med att låna ut Aquilani. Han är en riktigt bra spelare och det behövs en bred trupp. En utlåning är enligt mig det absolut sämsta alternativet eftersom vi inte får några pengar att köpa in nya spelare för.

 4. skönt att bli av med aquilani snart. han är en glaslirare. LUCAS nästa man bort? hoppas hoppas. In med LEE CATTERMOLE riktigt stål 😉

 5. Snälla ! Ge upp häxjakten på Lucas. Han var våran särklass bästa spelare förra säsongen (om man räknar HELA säsongen). Att ersätta Lucas med Lee Cattermole? Jag hoppas du skojar med mig?! Lucas är en av våra viktigaste kuggar i laget.

 6. 6 miljoner pund för våran ngog? hoppas vi kan komma överens om något bra!

  aquilani är duktig men jag tror att daglish har tänkt att ersätta honom med någon winger typ! bli av med all lön för honom och hoppas att fiorentina köper honom!

 7. Varför låna ut Aquiliani? Vi behöver lite extra pengar och eftersom vi har en bra bredd på innermittfältet så kan vi ju lika gärna sälja honom, fast då är ju kanske problemet hans lön…. 🙂

 8. Aquilani är ju med på bild från dagens träning.. så dessa rykten om att han är i Italien stämmer noll?