Flera av de senaste ryktena om spelare till Liverpool berör anfallare.

* * *

Liverpool vill värva ytterligare en anfallare. Man har identifierat Barcelonas ungtupp Bojan Krkic som det främsta alternativet, och man är beredda att betala upp till 20 miljoner euro (cirka £17 miljoner) för 20-åringen. Krkic förlängde nyligen sitt kontrakt med Barcelona, men har hittills gjort en ytterst medioker säsong, den fantastiska omgivningen till trots (Sport).

Liverpool och Newcastle är intresserade av Gervinho. Lille är beredda att sälja ivorianen om de mottar ett bud på omkring £10 miljoner (TalkSPORT).

Liverpool gjorde ett seriöst försök att värva Karim Benzema i januari. Man hann dock inte komma överens med Real Madrid innan transferfönstret stängde. LFC förväntas göra ett nytt försök att värva Benzema i sommar (TalkSPORT).

Chelsea har identifierat Eden Hazard som en ”måste-värvning” i sommar. Den flyfotade belgaren kan komma att gå på så mycket som £21 miljoner. Liverpool, Arsenal och Inter är också intresserade av honom (TalkSPORT).

Liverpool ryktas vara intresserade av Kevin-Prince Boateng, som numera värderas till £12,5 miljoner (TalkSPORT).

Gerard Houllier bekräftar att Aston Villa har skjutit upp kontraktsförhandlingarna med Ashley Young tills i sommar. Det är oklart om Young blir kvar i klubben, då hans kontrakt går ut sommaren 2012, samtidigt som han omges av heta transferrykten till Liverpool, Spurs samt båda Manchester-klubbarna (The Liverpool Echo).

Arsenal och Liverpool visar intresse för Christian Eriksen (The Daily Star).