Allt tyder på att brassen lånas ut igen. *UPPDATERAD*

Allan Rodrigues de Souza köptes av Liverpool redan 2015. Fyra utlåningar senare är mittfältaren inte närmare en plats i Liverpool A-lag, vilket kan sägas bero på en kombination av utebliven utveckling och uteblivet arbetstillstånd i Storbritannien.

Efter lånesejourer i Finland, Belgien, Tyskland och Cypern(!) ser Allan ut att ta en ny sväng i Tyskland. Eintracht Frankfurt har nämligen gått med att Allan har anslutit till deras träningsläger i USA.

UPPDATERING: Enligt GOAL kan Allan hamna i Frankfurt på permanent basis. Just nu provtränar brassen med klubben, om de lägger bud eller inte beror på hur mycket han imponerar på träning.

3 kommentarer
 1. Var i Cypern i höstas och en kypare på hotellet och jag pratade mycket om fotboll.
  Han var så glad och stolt över att Allan hade lånats ut till dem. Det var enligt honom den största stjärnan i laget.
  För oss som följer PL är det en skitspelare men i mindre länder är han en stjärna.
  Intressant hur man ser på saken i olika länder. 🙂

  • Hur kan du säga att Allan är en skitspelare? Anledningen till att han lånas ut är för att han inte får arbetstillstånd och inget annat. När han kom tillbaka från att ha vunnit finska ligan med SJK(som förövrigt blivit ett botten/mittengäng efter det) så va Klopp helt oförstående till att Liverpool har lånat ut honom då han imponerade på träningen.

   Visst fan säger jag inte att han är en stjärna men det är lite starkt att kalla honom för en skitspelare när man du säkert inte sett honom spela.

   Såg själv en handfull matcher när han spelade i SJK(farsan får in finska kanaler om du undrar hur) och sen såg jag båda matcherna han spelade mot Everton i EL förra säsongen.
   En väldigt bollsäker spelare med bra vision och ett stort lugn i sitt spel. Svårt att säga hur han skulle mäta sig i PL men det är en spelare med mycket talang av det lilla jag sett.

 2. Frankfurts intresse kan nog ändå ses som en bekräftelse på att han har utvecklats en del och att han inte är så långt ifrån att bli en bra spelare. (Jag har inte sett honom spela under hans lånesejourer)

Kommentarer är stängda.