[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Idag skriver pålitliga Tony Barrett på The Times att Daniel Agger ligger allt risigare till i Liverpool. Brendan Rodgers bytte som bekant ut honom mot Swansea. Efter matchen sa Rodgers öppet att han ville få in Kolo Touré för att mer fysisk närvaro behövdes mot Wilfried Bony. Tidigt i december petade Rodgers den danska mittbacken av samma orsak i förlustmatchen mot Hull – vilket han förkalarade med att ivorianen var bättre lämpad mot ”big, physical opponents”.

The Times påpekar att Agger kommer att ha två år kvar på sitt kontrakt i sommar och att Liverpool – precis som i fallet Glen Johnson – vill bli övertygade om att spelaren förtjänar en kontraktsförlängning. FSG vill som bekant inte betala ut löner som är för höga sett till vad spelare presterar på planen, vilket är en policy som Rodgers gärna följer.

Precis som många fans, är Rodgers angelägen om att förstärka defensiven i sommar. Detta uppger The Times, som ju vanligtvis är en pålitlig källa. Således kan väldigt etablerade spelare som Agger och Johnson ligga risigt till.

* * *

Enligt The Mirror vill Victor Valdes flytta till Premier League. Både Liverpool och Manchester City rapporteras vara intresserade av den meriterade målvakten. Tidigare var Monaco favoriter till att signa Valdes, men spanjoren har instruerat sina rådgivare att kontakta PL-klubbar istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 kommentarer
 1. Ska vi gå efter Valdes ser jag hellre att vi tar hem Pepe.. han är bättre och dessutom lär inte Valdes komma gratis och lär ha rätt saftiga lönekrav.

  • +1

   Låter precis helt orimligt att plocka in Valdes.

 2. Går Valdes till City borde vi försöka locka till oss Hart om vi nu vill ha in en ny målvakt.
  Håller hög klass och är bra med fötterna.

  • Håller med om att han är ligans främste, men känns som ett jobbigt lönekrav att möta dock…

 3. Har alltid hållit Agger högt och gillat honom men detta år har han varit otroligt svag tyvärr även några matcher jag sett med Danmark mycket långsam och seg med dålig markering av motståndare. Hitta en ny mittback om han säljs gillar Sakho så vill ha han som mittback Nr1 nästa år.

 4. Lägg till Sakho på listan över spelare som bör ryka i sommar. Den mannen kommer kosta oss fler baklängesmål än Toure gjort i år.