Liverpool kan värva stort i sommar, uppger engelsk press.

Det är The Mirror som uppger att Liverpool planerar att göra 5-6 ”major signings” i sommar – förutsatt att man når spel i Champions League. Mirror menar att Klopp är ute efter kvalitet istället för bredd. Tidningen nämner Alexandre Lacazette, Naby Keita, Joe Hart, Julian Brandt och Sead Kolasinac i sammanhanget.

Samtidigt skriver Melissa Reddy på GOAL.com att Klopp har identifierat Naby Keita som ett potentiellt nyförvärv. Den eftertraktade mittfältaren har samma agent som Sadio Mané, som ju har en förträfflig debutsäsong i Liverpool. Det saknas förstås inte intressenter för Keita – och Leipzig försöker förlänga hans kontrakt. Just nu sitter 22-årige Keita på ett kontrakt som går ut sommaren 2020 men Leipzig har erbjudit den centrala mittfältaren ett längre kontrakt som dessutom skulle innebära att han blir klubbens bäst betalda spelare.

Fler rykten. I Brasilien skriver Globo Esporte med flera att Liverpool försöker signa Santos 17-årige supertalang Rodrygo. Liverpool uppges vara beredda att betala 5 miljoner euro i övergångssumma för tonåringen, som initialt hade tänkt sig att stanna i hemlandet, men Liverpools erbjudande är så pass bra att han överväger att acceptera det.

5 kommentarer
 1. Hur många värvningar tycker ni behövs?
  Själv tror jag 3 räcker.
  En mittback
  En defensiv mittfältare
  En ytter
  Niklas Sule?
  Carvalho?
  Reus? (kanske Brandt?)

  • En målvakt behövs
   Ev en mb vet inte riktigt var gomez är i utv
   Vb behövs. Mitt mitt behövs en till offensiv kraft behövs. Ings e ioförsig tillbaka nästa säsong ben w och origi ett år äldre och mognare.

 2. Sugen på Mahrez, tror han skulle vara nyttig för oss då vi möter bottengäng och måste luckra upp låga försvar. Bra skott – hotar utifrån boxen.

  Saknar en bra frisparksskytt och överlag någon som tar våra fasta situationer. Milner kan ta straffarna men pinsamt när han skjuter hörnor på första gubben tre gånger om varje match. Sigurdsson vore önskvärd.

  Sen en snabb mittback bredvid Matip som är beredd att ställa om snabbt hemåt då bottenlagen får sina sällsynta men ack så farliga kontringar.

  Sen självklart en riktig vänsterback. Saknats i flera år. Kan inte släppa Moreno förrän vi fått in nån ny här.

  • En smart värvning vore krychowiak från PSG. Hört att han floppat där och spelar med reservlaget – men han var ju rena rama monstret för Sevilla innan dess. En riktigt stark defensiv mittfältare för en gångs skull som dessutom är tillgänglig på rea?

 3. Vad vi behöver och med betoning på behöver är någon med minst lika bra, om inte bättre, kvalitet än Sadio/Couthino.

  Så fort någon av dessa herrar är borta faller allt.
  Vi MÅSTE få in någon som fyller ut Hendersson med samma eller bättre kvalitet, går inte nödköra och hoppas att Can match efter match ska klara av att jobba med sama tempo som Hendo, Can klarar inte av att slå avgörande långa/korta bollar heller.
  Mittback med KVALITET för när Matip är borta, ja då är försvaret borta på semester.
  Två vänsterbackar, Moreno får gärna visa nya frisyrer på annat håll.
  Ny anfallare? Njae, Ings/Origi är bra, de kommer utvecklas, tror fortfarande stenhårt på dessa ynglingar och Firmino ska ingenstans.

  Sälj Sturridge, Can, Moreno, Bogdan, Manninger, Klavan, Leiva, där slantar vi in extra plus djup/bredd finns i de yngre som Ojo, Grujic, TAA, Wood, m.m.

Kommentarer är stängda.