[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftade övergångar:

– Liverpools tredjemålvakt Danny Ward har flyttat till Aberdeen på ettårslån.
– Carlos Tevez är klar för Boca Juniors.
– Tyrone Mings är klar för Bournemouth.
– Dimitri Payet är klar för West Ham.

* * *

Liverpool har lagt ett bud på Atalantas högerback Davide Zappacosta. Torino och Fiorentina är också intresserade av den italienska U21-landslagsmannen (La Gazzetta dello Sport).

* * *

Liverpool och Inter är intresserade av Martin Montoya (Sport).

Liverpool, Roma och Atletico Madrid är intresserade av PSG:s vänsterback Lucas Digne (Le Parisien).

* * *

Sevilla kommer inte låta Liverpool köpa Carlos Bacca för mindre än utköpsklausulen på €30 miljoner. Dessutom kräver Sevilla att Liverpool betalar allt nu, alltså köper Bacca helt utan avbetalning, eftersom de vet att Liverpool har tillräckligt bra ekonomi för att kunna göra detta (Estadio Deportivo).

AC Milan gör sitt yttersta för att värva Bacca. Sevilla har gett Milan tillåtelse att prata med Bacca (Sky Italy).

* * *

Liverpool, Juventus och Inter är intresserade av Javier Hernandez, men Manchester United vägrar sälja till LFC (AS).

* * *

Barcelona är beredda att sälja Pedro för €30 miljoner. Liverpool, Arsenal, Man Utd och Inter är intresserade av spanjoren, som helst vill flytta till Premier League (El Mundo Deportivo).

* * *

Manchester City rycker i Fabian Delph. Mittfältaren såg länge ut att bli free transfer i sommar, men i januari förlängde han kontraktet. Det finns dock en utköpsklausul på omkring £10 miljoner i det nya kontraktet (The Mirror).

11 kommentarer
 1. Vet inte om det är värt att lägga pengar på Zappacosta om vi tar in Clyne. Känns som de pengarna behövs på andra positioner…
  Dock nöjd än. Vet att det inte kommer hända men vill inte sälja Sterling, iaf inte till en engelsk klubb.

 2. Känns som vad som helst är bättre än Hernandez. Han var bra i början i sin karriär hos United men nu har han inte gjort någon glad på flera år känns det som. Då kan vi lika gärna satsa på Borini eller Balotelli. De känns bättre enligt mig.

 3. Bra att vi tar in fler ytterbackar, behövs verkligen.
  Om vi tar in Zappacosta och en striker så är jag fullt nöjd!
  Bonus skulle vara kovacic.

  • Så Liverpool behöver fler högerbackar än Flanno, Wisdom, Gomez och Clyne? Även om Gomez lånas ut så är fan en HB till extrem Overkill.

  • Flano kan du räkna bort. Inte säkert han kommer tillbaka till sin (temporära?) formtopp, och om han gör det lär det ta tid när han missat nästan 2 år. Wisdom är väl en mittback även om han tvingats spela högerback i WBA. Vet inte så mycket om Gomez men hade känts bättre med någon mer rutinerad / bättre än Gomez, bakom Clyne.

   Dessutom är det väl inte fel med konkurrenssituation i truppen? Håller spelarna på tårna och de pressar varandra. Den lyxen har vi ju inte haft tidigare då vi inte kunnat ändra matchbilder, när de utanför startelvan blev en kraftig försämring.

  • Liverpool skrev på ett nytt kontrakt med Flanno så det är bara idiotiskt att räkna bort honom. Och någon temporär toppform hade han inte. Man kan ha tydligt sett hur han utvecklats sedan han debuterade för flera år sen. Det är inte som han helt plötsligt va bra utan det va en väldigt tydlig utvecklingskurva han hade och blev bara bättre och bättre för varje match han spelade.
   Wisdom må vara mittback(i U21) men har aldrig spelat där på seniornivå. Och med tanke på att Kolo förlängde och Liverpool är intresserade av att testa Ilori den kommande säsongen så kommer nog inte Wisdom spela mittback den närmaste tiden.
   Gomez etablerade sig i Charlton förra säsongen och det ser ut som att det är 50/50 om han spelar i a-laget nästa säsong eller blir utlånad.
   Sen verkar inte Manquillo försvinna någonstans heller.

   Så med Clyne så har Liverpool 5st högerbackar i truppen och jag är långt ifrån intresserad av att se Liverpool spendera pengar på en till när det är på andra sidan det behövs förstärkas samt anfallare och defensiv mittfältare.

  • Behövs ingen miniräknare. Flanagan spelade inte en minut förra säsong och är efter sin nya operation ute 9 månader. Nästan 2 säsonger, ursäkta att jag sa 2 år. Men om han är skadefri månaderna mellan säsonger känns ju inte som det gör så mycket nytta för oss.

   Det är ju uppenbart vad Suarez betydde för laget, och med facit i hand kan man konstatera att laget hade en kollektiv formtopp och spelade på toppen/över sin normala förmåga. Vi får väl se om Flanagan kommer tillbaka dit, 2 säsonger utan fotboll är jobbigt. Med räkna bort honom menar jag denna säsongen som ett seriöst alternativ, inte för all framtid.

   Är medveten om att han inte spelat där i Liverpool eller WBA men det är hans uttalade favoritposition precis som inte Can föredrar spela mittback eller högerback. Men någon gång måste ju han få chansen. Ser gärna att Wisdom för testa i år och Kolo kan vara 4:e alternativ. Beror väl på situation och match.

   Tycker oavsett vi borde få in ett bättre alternativ bakom Clyne.

   Fönstret är inte ens öppnat än så vi får väl se vad som händer med Manquillo. Tar de in något nytt så kan man ju räkna med att man vill få ut honom.

  • Bara idiotiskt att lägga pengar på en till högerback när man har flera alternativ medans man har endast en vänsterback. Om man inte får in någon bra för under £5m så ska Liverpool låta bli. Dom pengarna ska läggas på positioner som behöver förstärkas som vänsterbacken, defensiva mittfältet och anfallet.

   Liverpool har bra uppbackning till höger och om man ska ha in någon som ska utmana Clyne(som va PLs bästa högerback förra säsongen) så får man lägga mellan £15-25m. Ren slöseri. Det är knappast så att andra PL lag har två stycken högerbackar av hög kvalité. Dom Liverpool har räcker och blir över.

   Sen om Wisdom går före Kolo spelar mindre roll då han inte kommer ta en plats före Skrtel och då kan vara uppbackningen till högerbackspositionen utan några som helst problem. Sen är Kolo fjärde alternativ redan i dagsläget efter Skrtel, Sakho och Lovren. Lägg till Ilori så är han femte alternativ. Wisdom kommer inte få spela centralt den närmaste tiden. Inte ens Carra spelade centralt som 22åring.

  • Och sen ska du nog ta fram miniräknaren och kolla hur du fick fram det till två år när killen skadade sig på försäsongen förra sommaren.

 4. Jag tror Liverpool är väl medvetna om att United inte säljer till dom så tvivlar extremt starkt på att Liverpool har något som helst intresse av Hernandez.

 5. Blir det Clyne och Benteke som blir de sista vi värvar känns det ändå helt ok. Vi behöver nog inte oroa oss om Chiqarito då ManUTD inte skulle sälja till oss lika lite som vi skulle sälja Sterling till dom.

Kommentarer är stängda.