__________

Startelvan: Gulacsi, McLaughlin, Skrtel, Carragher, Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani, Cole, Eccleston, Sterling.

Bänken: Jones, Agger, Flanagan, Adam, Suso, Morgan, Pacheco, Sama, Wilson, Lucas, Adorjan, Ward, Smith, Wisdom, Ibe.

* * *

Efter matchen:

AS Roma – Liverpool FC 2-1

1-0: Michael Bradley 62′
2-0: Alessandro Florenzi 69′
2-1: Charlie Adam 80′

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Ja det gör han. Är också positivt överraskad av Morgan, han gör det riktigt bra. Några som överraskat negativt hitintills är Adam och Cole. Den senare spelade verkligen utan att tänka längre än vad näsan räcker, otroligt märkligt för en så rutinerad spelare.

    • Gorkij: Ja, det känns som att det har låst sig mentalt för Cole, och som att hans ben inte längre orkar.

  2. Cole tycker jag var bättre igår än sist. Shelvey klart bäst. Riktigt kul att se honom. Känns starkare och mer atletisk nu än innan.

    • Malte: Håller med om att Shelvey såg riktigt bra ut igår. Han utgjorde ett stort offensivt hot. Känns som att han utstrålar större självförtroende också. Han är tydligen lite av en ledare bland de yngre truppmedlemmarna.

  3. Är det bara jag som har reflekterat i hur mycket Sterling överarbetar sig själv ? Då han gärna är först uppe på topp och fightas, 10sec senare är han nere med i backlinjen och jagar boll, så vi inte har någon att slå bollar på ? Var flera gånger mot Roma det var helt tomt med spelare på Romas planhalva. Visst nu är det andra matchen på försäsongen, men jag hade faktiskt hoppas på lite mera fart på offensiven, nu har ju inte dom ordinarie Suarez Carroll Borini eller Bellamy spelat än, dom vågar lite mera än ynglingar. Men Sterling och Morgan kommer nog ha en ljustid lite längre fram i framtiden,