______________________

Enligt pålitliga BBC Sport befinner sig Liverpool och Swansea i förhandlingar om Joe Allen.

BBC Sport hävdar – precis som vissa av tidningarna – att Swansea nobbade Liverpools första bud på £10 miljoner + Jonjo Shelvey på ettårslån, men att förhandlingar har inletts.

Swansea vill ha £15 miljoner för Allen, vilket är summan som hans klausul ligger på. Om Liverpool budar den summan kommer Swansea att acceptera.

* * *

Uppdatering #1:

Nu har Swansea publicerat ett pressmeddelande där de bekräftar att Liverpool visar intresse för Allen. Swansea uttrycker även besvikelse över att Allens klausul har läckt ut i media.

Läs pressmeddelandet HÄR.

* * *

Fortsättning följer säkerligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Pelle anser du allen värd 13- 15 miljoner pund ?

  Har ej sett tillräckligt av han.

  YNWA!

 2. Jag personligen tycker att det är överpris med £15.. Jag menar, vi kan få Santi Cazorla för samma pris ungefär!

 3. Kribba: Du har rätt, men Cazorla är 27-28 år och spelar som nummer 10, eller kanten. Allen är 22 med en riktigt bra säsong bakom sig och en duktig ”box-to-box” mittfältare. Men jag gillar Cazorla, hade hoppats på honom förra sommaren när han lämnade Villareal.

  Någon som vet vilken ESPN som visar matchen ikväll btw?

 4. Tycker inte det viktiga är om han är värd 10 eller 15. Det viktiga är ju om han passar in i laget och om han lyfter laget till en ny/annan nivå. Tror BR vill han honom pga att han känner till hans taktik och kommer göra det jobbet han är ute efter från en av sina tre mittfältare. Själv tycker jag Lucas, Gerrard och Allen ska bli ganska intressanta att se tillsammans. Sen hade jag inte haft något emot en spelsugen Aqualani.

 5. Träffa Jonas Olsson på stranden igår i Malmö och fråga honom vad han tycker om Joe Allen, och jag citerar; Han är bland dom bästa passningspelare jag har mött. Väldigt svår att ta bollen ifrån och fantastisk blick för spelet. Jag sa att jag höll på Liverpool och han sa det att om ni köper honom så kan ni skatta er lyckliga. Tänk er en 4-3-3 med Lucas bakom Gerrard och Allen! 🙂