Matchdags!

Helsingin Jalkapalloklubi vs Liverpool

Start: 18.30.

* * *

Liverpools startelva: Mignolet, Clyne, Skrtel, Lovren, Gomez, Henderson, Milner, Coutinho, Ibe, Lallana, Ings.

Bänk: Fulton, Maguire, Chirivella, Kent, Allan, Origi.

* * *

Matchfakta:

HJK – Liverpool 0-2 (0-0, 0-2)
0-1: Divock Origi 73′
0-2: Philippe Coutinho 78′

15 kommentarer
 1. Trolig startelva mot Stoke?

  1.Tycker att det är oerhört fascinerande hur given Lovren verkar vara för Rodgers framför Sakho. Jag vet att Sakho är något av en chanslirare och skadedrabbad, men i mina ögon en uppenbart mer talangfull spelare än Lovren, som för mig är en Skrtel-light.

  2. Vilken häftig resa Gomez har tagit om det är så att han startar på vänsterbacken nästa vecka.

  3. Är det Allan eller Allen som finns med på bänken?

  • Lovren borde aldrig gå före någon..fullständigt oduglig på allt som har med fotboll att göra.

 2. Nån som vet hur man får stor bild på unibet ?

 3. Några tankar om spelet än så länge?

  • Eller kanske ska omformulera frågan: vart tror ni att målen kommer ifrån i år? Plus: är Firmino en bra frisparksskytt?

 4. En helt meningslös träningsmatch, hur mkt test fick försvaret. I en sån här match ser tom lovren bra ut men lallana alltså, fatta att vi gav 25 milj för honom. Undra vad han är värd idag, en korv med bröd… Ibland undrar man vad han är bra på egentligen, tunn i kroppen, stoppar upp spelet och försvinner lätt ur matcherna.

  Imorgon SKA Sahko in!!!

  • Tror ändå att lallanas värde hållit sig bättre än några av de andra sommarvärvningarna förra året.
   Balotelli och Lovren lär ju minst ha halverat sitt värde efter förra året. Marcovic kanske håller ett skapligt värde ett år till, på att vara ett löfte.

 5. Känns som att vi aldrig matchats ordentligt en enda gång under hela försäsongen… Har ingen aning alls hur vi ligger till, de andra topplaget har ju matchats mot lite bättre lag så att de kan få en värdemätare och se vad som behöver förbättras..

 6. Såg matchen i Helsingfors, och trots vinsten så är jag orolig! Långsamt spel, dålig fantasi och passningar som mormor hade slagit bättre.. Sen att Brendan efter matchen står och säger att vi dominerade! Två flytmål, mer eller mindre! Nej, ett bra odds på Stoke så vette sjutton om det inte är spelvärt.. Men får väl hoppas att det hinner ordna upp sig på en vecka. Dock positivt överraskad av Origi när han kom in, rörde sig bra och såg hungrig ut! Och gjorde såklart bra vid målet.. Men som sagt, jag är orolig..

  • Ser det inte ut precis som vanligt under försäsongen då? Spelare som går på halvfart, passar först – springer sen, och som mest skojar runt med lagkamrater när man väl gör mål.

   Nej jag personligen får verkligen inte ut ett smack av försäsongen. Det viktigaste är egentligen att bara vinna, sedan hur det ser ut är sekundärt i sammanhanget.

 7. Såg också matchen igår och mycket är tyvärr sig likt!
  Jag tror återigen vi saknar en riktig klass mittfältare,Är nästan säker på att det är där vi brister,En mittfältare som kan dominera och sätta iväg dom rätta bollarna! Vi har tyvärr saknar en sådan sen Gerrard hade sin stora dagar,Eller Xabi!
  Kollar du på toppfotbollen är det där vi är långt efter dom bästa! Gemför en sådan som Henderson med typ Fabregas ( 3+18) förra året! Kollar du på dom framgångsrika lagen är det där vi ligger hästlängder efter och tycker det är konstigt att vi inte lägger krut på den positionen!

Kommentarer är stängda.