Liverpool FC status

Frånvaroläge: Kelleher(skadad), Konate(skadad), Matip(skadad), Jones(skadad), Thiago(skadad), Jota(skadad), Nunez(avstängd), Ramsey(skadad), Oxlade-Chamberlain(skadad) 
Trolig startelva (4-3-3): Alisson Alexander-Arnold, Gomez Van Dijk, Robertson – Fabinho, Henderson, Elliott – Salah, Firmino, Diaz

Tankar om elvan: Alla skador i truppen gör att Klopp inte har speciellt mycket att laborera med när han ska sätta sin startelva. Backlinjen är självskriven, Gomez gjorde ett fint inhopp senast och ska såklart in i elvan nu. Det är egentligen bara på mittfältet som det finns en del frågetecken när det kommer till startplatserna, då Keita nu ska vara redo att spela för fullt igen. Henderson har dragits med en del skavanker på sistone, men även han gjorde ett bra inhopp senast och bör ligga nära till hands att starta. Fabinho är, trots en svag säsongsstart, given, men sen har vi en plats kvar och frågan är om det blir Keita eller Elliott där? Jag tror någonstans att Klopp vill ha Elliott på planen när matchen drar igång, så Keita får finna sig i att börja vid sidan. I anfallet kommer Firmino in för Nunez, övriga såklart självskrivna.Manchester United status
-Ramo Holmbom(@ramoholmbom)

1 kommentar
  1. Man är ganska nervös gällande dagens match, mer än vanligt dvs. Inte blir det bättre när man ser att vi släppt in det första målet i var och en av våra 6 senaste matcher… Får United vädja blod så hugger dom oavsett vilket lag dom ställer på banan.

    Även om Firmino var värdelös mot Fulham (tillsammans med hela laget) så är jag trygg att det är just han som startar matchen ikväll. Startade och spelade denna match förra säsongen med gott betyg och är van att spela stormatcher för Liverpool. Är det denna match som det lossnar för ett trögstartat Liverpool? Om så kommer vi bara vara 2 poäng bakom City och game on!

Kommentarer är stängda.