En stabil seger efter en oerhört stark insats av Liverpool, men det är verkligen svårt att glädjas fullt ut över segern, med den svåra skadan på Harvey Elliot färsk i minnet.

#1 – Hundrade målet Salah har inlett säsongen väldigt bra och det hundrade målet har bara varit en tidsfråga, idag kom det och gjorde att vi hamnade rejält i förarsätet. Vår egyptier hade överlag en bra dag på jobbet och gjorde livet verkligen surt för Junior Firpo på Leeds vänsterkant. Nu ser vi till att förlänga kontraktet och låta Salah ta sikte på tvåhundra mål.


#2 – De brasilianska spelarna Det var länge oklart huruvida Fabinho och Alisson skulle få starta, men till slut tog alla beslutsfattare sitt förnuft till fånga och släppte de brasilianska spelarna fria. De var onekligen spelsugna, Alisson var alert matchen igenom och gjorde det han skulle på ett övertygande sätt, Fabinho var en matchens stora förgrundsfigurer. Han gjorde inte bara mål, han stoppade upp mängder av Leeds-anfall och han framstår mer och mer som en av våra viktigaste spelare. Att ha mittlåset tillbaka, med Fabinho framför, är verkligen en trygghet som gör att vi kan lägga en helt annan kraft framåt och det har givit resultat. Idag borde vi ha gjort fler mål, men med den här defensiven har vi råd att bränna lägen på ett helt annan sätt än förra säsongen.


#3 – Skadan Vi såg på reaktionerna på spelarna runt situationen, vi såg det på reaktionerna från bänken. Harvey Elliots skada var svår och kommer hålla honom borta från spel länge. Det är bara att hoppas på att hans läkning går som den ska och att han kan komma tillbaka i samma slag som tidigare. Han har ju gjort det så bra, vår supertalang, att han startat i flera tunga matcher och verkligen varit med och bidragit säger en hel del om vilken potential han besitter. Det känns så enormt orättvist att han råkar ut för det här, precis när han är på väg att visa hela fotbollsengland hur bra han är.