Landslagsuppehållet är slut och äntligen är det dags för Liverpool att spela igen. Laget går nu in i en period med tufft matchande och inleder den med att möta Bielsas Leeds borta på Elland Road. Pga jobb uteblir intervjun den här gången.

Liverpool FC status

Skadeläge: Firmino(igång med lätt träning efter skada), Milner(skadad), Minamino(skadad)

Trolig startelva (4-3-3): Alisson, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Fabinho, Henderson, Thiago – Mané, Salah, Jota

Tankar om elvan: Till slut blev det klart att våra brasilianska spelare får vara med i den här omgången och det gjorde garanterat Klopps arbete mycket enklare. Frågan inför dagens drabbning är om vi kommer att få se rotation, pga veckans match mot Milan, eller om vi ställer upp med det starkaste laget vi har. Jag tror det här blir första gången vi får se den mittfältstrio som nog många ser som den bästa, även om vi sett väldigt lite av dem tillsammans. Keita och Elliot ligger nära till hands annars, men det kan också bli en start för Oxlade-Chamberlain. Försvar och anfall känns ganska givet, förutsatt att Klopp inte ska rotera såklart. Enda frågan är om Tsimikas får en startplats över en på sistone ganska hårt matchande Robertson, men jag tror vi får se den beprövade kvartetten framför Alisson.Totaal reflektion: Det är väldigt svårt att förutse hur den här matchen kommer att bli, Bielsas lag har varit mycket upp och ner, men har toppar som är obehagliga för alla lag. De plockade poäng mot de flesta topplagen under förra säsongen och inte heller vi fick lämna den här arenan med tre poäng senast det begav sig. Vi kan nog vara ganska säkra på att det kommer att bli mål i matchen, Leeds kommer inte backa hem och försvara, utan spela sitt spel och hoppas på att vi inte kan hantera det. Det kommer bli en underhållande match, där vi får hoppas att våra spetsspelare fäller avgörandet.