Senaste nytt

Krönika: I med och motgång

How to beat Chelsea?

”We have to keep being greedy”.

Greed. Greed is good. Liverpool leder inte serien, inte än.

1. Vi har spelat fyra av fem bortamatcher.

2. Vi älskar att åka till London. Spurs, Chelsea and Arsenal give away points for free!

3. Vi har redan spelat mot ettan, tvåan och trean från förra säsongen

4. Våra nyförvärv ser magiska ut.

5. Våra gamla spelare ser ut som magiska nyförvärv.

Keep on walking son..

Poängmässigt har vi inte presterat något märkvärdigt, vi har exakt så många poäng som förväntas av ett lag med ambitionen att knipa en av de sista Champions League platserna. Det går givetvis att vända och vrida på det, nyansera de där siffrorna som alltid talar sitt tydliga språk, paradoxalt nog är siffror charmiga på det viset, de liksom ljuger och inte på samma gång. Är du en supporter som svävar iväg och gärna argumenterar din sak med ovan till synes skänkta sanningar? Sväva gärna iväg men låt mig singla sanningens slant och dämpa din euforiska stund en smula. I dagens ljus lyser dekadensens dystra dagar med sin frånvaro men med samma mantel som du nu svävar hoppas jag du också skänker en tanke åt den där manteln du använde som en jävla kappa varje gång du sa att Lovren var värdelös. Att Lallana var värdelös. Att Henderson var värdelös.

Jordan-Henderson_2994635

Du är inte ensam, du är många. Du är förlåten.

Från och med nu och i framtiden står vi bakom våra egna. Alltid.

YNWA

 

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Kommentarer

 1. Toyen

  Det är en sak att kritisera, det ska och måste man göra som supporter, däremot att anklaga, spotta, svära, hata och gång på gång upprepade samma mönster är en helt annan sak.

  Det är en sak att se misstag ske, det är en annan sak att se samma misstag ske om och om igen, när mönster upprepas det är då man ska kritisera.

  Självklart kritiserar jag, men det skulle aldrig falla mig in att någonsin sluta stötta klubben. Klubben har en tro, managers har en tro, vi supportrar blir överlyckliga samtidigt som vi slits i förtvivlan när enstaka eller flera motgångar staplas.

  Att skriva som du gör i sista raden passar in på plastsupportrar, vi som varit med sedans början av 80 – talet, vi är vad jag vill kalla ”Orubbliga” i våran ståndpunkt, vi går aldrig ensamma och det gör knte våran klubb heller.

 2. Pander65

  Vi är nog ganska många(mig själv inkluderat) som har sågat spelare till höger & vänster.
  Lovren Lallana Hendo Milner mfl som inte varit vatten värda.
  From nu, så är det #trustinklopp iallafall från min sida!
  YNWA

 3. PJ

  Det är lite fantastiskt att tre av dom klart mest sågade spelarna av fansen har blivit inte bara tre av dom bästa spelarna i laget men också tre av dom viktigaste.

  Min tro på att Lovren skulle bli bra började tyna under Rodgers sista stunder i klubben. Men den tron började brinna starkt igen när Klopp kom in.
  Min tro på att Lallana skulle bli något mer än en riktigt bra squad player va näst intill bortblåst. Men Klopp vände den vinden.
  När det kommer till Henderson dock så visst skakade tron lite när skadorna kom och tankarna flög tillbaka till Lucas olyckliga tid för några år sen som han aldrig återhämtat sig ifrån. Men jag har alltid stått bakom den mannen. Jag gillade hans osjälviska arbete från dag ett och efter 13/14 så bevisade han även att han är mer än en motor. Efter det va jag helt såld på killen och det skar i hjärtat när man såg honom kämpa igenom dom tuffa skadorna den senaste tiden.

  Det finns fyra exempel på spelare i Liverpool som blivit uträknade för tidigt av vissa. Dom är perfekta exempel på att spelare kan växa och utvecklas. Någonting att hålla i baktanken när nästa spelare i Liverpool har det tufft att anpassa sig till klubben eller går igenom en svår period. Det är då dom behöver oss supportrar som mest.

Laddar...