Under tisdagen ska Liverpool spela sin tredje match i Champions League gruppspel, för motståndet står Atalanta. Det italienska laget var fjolårets överraskning i turneringen och är, precis som Liverpool, fortfarande obesegrade i årets upplaga. Vi kontaktade Arvid från twitterkontot @AtalantaSweden för att få en bild av våra motståndare.

1. Atalanta har första gången på väldigt länge slutat topp 7 fyra säsonger i rad i Serie A, kan du berätta lite om hur man nått de här framgångarna?
Jag skulle säga att man har byggt upp det här under flera års tid med tålamod och stort förtroende för Gasperini. Han fick aldrig riktigt chansen i Inter tycker jag där tålamodet aldrig fanns. Det har han verkligen fått i Atalanta av sportchef Giovanni Sartori som träffat rätt på många värvningar med en riktigt fin socuting.

2. Förra säsongen nådde laget slutspelet i Champions League, hur står sig säsongens lag i jämförelse med det laget?
Jag skulle säga att laget står sig likvärdigt rent truppmässigt om inte ännu bättre med större bredd. Den starkaste elvan är intakt. Försäljningen av Castagne till Leicester är en riktigt bra affär för en spelare som inte ens var ordinarie.

3. Tränaren Gasperini har varit i klubben i några säsonger nu, vad har han betytt för Atalanta? Hur skulle du beskriva sättet han vill att klubben ska spela på?
Oj! Han har gett folket i Bergamo och laget en tro på att störa de allra största klubbarna i Italien igen! Sättet han vill att laget ska spela är ju en offensiv fotboll med mycket fantasi men framförallt skulle jag säga väldigt hårt arbete utan boll! Hög press men emellanåt även kunna vila på rätt sida om bollen.

4. Vilka nyckelspelare finns i dagens lag?
Det går inte att undvika att säga Papu Gomez! Han är navet i anfallsspelet, han är i stort sett den enda spelaren med fri roll! Det är en spelare som är en mästare i små ytor och en fantastisk blick för spelet. Men jag skulle även vilja slå ett slag för våra wingbacks Robin Gosens och Hans Hateboer! När dem funkar och orkar springa så mycket som dem gör så funkar hela laget. De ska dock båda dras med skador och är därför osäkra till spel inför matchen mot Liverpool.(Hateboer med i matchtruppen, testas sent)

5. Hur har lagets säsongsinledning varit?
Säsongsinledningen tycker jag ändå har varit bra! Det kommer bli en tight topp iår i Serie A med många lag som kommer att slåss om det.

6. Vilka förväntningar har du på laget i Champions League?
Mina förväntningar är att vi tar oss vidare från gruppen! Därifrån kan vad som helst ske! Men först och främst ta oss till slutspelet.

7. Vad tror du om matchen mot Liverpool? Hur tror du att man kommer att se ut?
Jag kan garantera att det kommer bli mycket mål i matchen! För Atalanta finns det bara ett sätt att spela och jag tror att Gasperini tänker att det är ingen idé att parkera nån buss mot Liverpool. Dem få lagen som lyckats störa Liverpool är lagen som vågar spela och spelar mycket bollar bakom deras backlinje som alltid står högt!